pribeh-draka-prichazi-do-age-of-mythology
Gaming Článek Příběh draka přichází do Age of Mythology

Příběh draka přichází do Age of Mythology

Jakub Osička

Jakub Osička

21. 1. 2016 12:00

Na uvítání draka do AoM je připraven speciální livestream.

Reklama

Příběh draka přichází do Age of Mythology

Pamatujete ještě na legendární strategii Age of Mythology, jejíž kořeny sahají do roku 2002? Po comebacku v podobě Extended Edition, která se na výsluní Steamu objevila v květnu 2014, nyní fanoušci této klasiky netrpělivě očekávají nové rozšíření.

Jedná se o novinku Tale of the Dragon, o jejíž přípravě jsme informovali již koncem září minulého roku. Vše je pravděpodobně hotové a vývojáři nyní konečně oznámili termín speciálního livestreamu na počest uvedení příběhu draka do světa.

Livestream je naplánován na čtvrtek 28. ledna 2016 v době 18:00 - 19:30 h (dle našeho časového pásma). Zúčastní se jej samotní vývojáři, kteří budou hrát Tale of the Dragon a zodpoví otázky diváků. Na programu rovněž bude i rozdávání několika steam klíčů nového rozšíření.

Mimo jiné dodatek Tale of the Dragon přinese nové božstvo. Kategorie "major" bohů bude rozšířena o tři nové postavy a "minor" bohů přibude rovnou devět. Informace o nich budou odhalovány postupně každý den až do konání livestreamu na oficiálních stránkách.

Těšíte se na nové rozšíření nebo je pro vás Age of Mythology již mrtvá klasika? 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama