Na Pornhubu enormně stoupl zájem o videa ze hry Final Fantasy
i Zdroj: Square Enix
Zajímavosti Článek Na Pornhubu enormně stoupl zájem o videa ze hry Final Fantasy

Na Pornhubu enormně stoupl zájem o videa ze hry Final Fantasy

Josef Ventrča

Josef Ventrča

8. 3. 2024 13:56 1

Po vydání Final Fantasy VII Rebirth byla obrovská poptávka i po zcela odlišném žánru. Server Pornhub, zaměřující se na obsah pro dospělé, zveřejnil na sociálních sítích zprávu, že vyhledávání videí s tématikou japonské videohry zažilo boom.

Reklama

Final Fantasy VII Rebirth se rozhodně řadí mezi jedny z letošních nejočekávanějších her. Kdo by však tušil, jak velký vliv má i na jinou část zábavního průmyslu, který svými produkty cílí zejména na dospělou část populace. Vydání hry spustilo mánii ve vyhledávání pornografických videí.

Policie vyšetřuje hromadné znásilnění ve virtuální realitě
i Zdroj: Zdroj: Ilustrativní obrázek - Pixabay (s licencí, fotobanka)

Policie vyšetřuje hromadné znásilnění ve virtuální realitě

Digitální postavu mladé dívky sexuálně napadl gang dospělých mužů. Děvče poté utrpělo trauma jako po znásilnění ve skutečném…

5. 1. 2024 08:00
3

Server Pornhub v příspěvku na sociální síti X odhalil, že po vydání Final Fantasy VII Rebirth 29. února enormně stoupl zájem o tematicky stejná videa. „V den vydání hry jsme ve vyhledávání zaznamenali nárůst o 1 146 procent,“ uvedli v příspěvku. Ani to však nebyl vrchol. Největší nárůst byl 3. března, kdy lidé hledali erotické snímky inspirující se Final Fantasy o 1 543 procent. Poté už křivka začala klesat.

Pornhub ukázal i které postavy byly nejvyhledávanější. Nejspíš nikoho nepřekvapí, že statistikám absolutně vévodila smyslná Tifa. Ta obecně patří mezi jedny z nejčastěji vyhledávaných herních postav v erotickém ztvárnění. Tentokrát tomu pomohli i samotní vývojáři hry, kteří Tifu v rámci příběhového pokračování oblékli do pozoruhodného oděvu, který byl na sociálních sítích hojně sdílený. Navíc ve hře je s ní možné navázat romantický vztah, což některé uživatele mohlo ještě víc nabudit.

Druhou nejčastěji vyhledávanou postavou na Pornhubu v rámci Final Fantasy byla Aerith. Ještěže se jedná o fiktivní dívku, protože při pohledu na statistiku by ji mohlo velmi mrzet, o jak výraznou část zaostává za Tifou. Na třetím místě se umísil Cloud a hned za ním byla Jessie. Dále se umístila i Yuna a Sephiroth.

Pornhub publikoval statistiky za rok 2023, tradičně nechybí ani herní kategorie
i Zdroj: Zdroj: Ilustrativní obrázek - Freepik.com (s licencí, fotobanka)

Pornhub publikoval statistiky za rok 2023, tradičně nechybí ani herní kategorie

Webová stránka s obsahem pro dospělé publikum Pornhub zveřejnila statistiky nejhledanějších herních titulů a postav.…

21. 12. 2023 08:15

Vliv videoher zasahuje do opravdu všech sfér zábavního průmyslu a je zajímavé pozorovat, až jakým způsobem. Jsme zvědaví, zda podobné statistiky uvidíme i po vydání Horizon Forbidden West nebo Princess Peach: Showtime, jelikož obě představitelky hlavních rolí taky patří mezi jedny z velmi vyhledávaných herních postav na Pornhub.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama