Podívejte se na 8 minut záběrů z nového Astro Bota
i Zdroj: Sony
Gaming Astro Bot Článek Podívejte se na 8 minut záběrů z nového Astro Bota

Podívejte se na 8 minut záběrů z nového Astro Bota

Václav Brixí

Václav Brixí

Platformy PlayStation PlayStation 5

Na internet uniklo více než 8 minut gameplaye z připravovaného Astro Bota od PlayStation studia Team ASOBI. Ukazuje se v něm několik levelů i nové herní mechaniky.

Reklama

Záběry ze hry Astro Bot byly pořízeny na čínském digitálním veletrhu ChinaJoy. Jedná se konkrétně o ukázky, které byly prezentovány novinářům již na Summer Game Festu 2024 v první polovině června. Portál A9VG toto demo nahrál a nyní vypustil na veřejnost. Nejedná se tedy o oficiálně zveřejněné záběry od kohokoliv ze studia Team ASOBI nebo skupiny Sony.

Video zachycuje hned několik různorodých úrovní hry včetně souboje s jedním z bossů. Nová plošinovka od PlayStationu se na první pohled drží starých osvědčených metod, které šikovně posouvá dál a následně vylepšuje. Hlavním lákadlem je zde jednoznačně propojení s ostatními značkami PlayStationu. Úkolem hráčů v této hře totiž bude zachránit přes 150 ikonických VIP Botů inspirovaných legendárními herními postavami, které může každý znát z dalších PlayStation titulů. Při dobrodružství s Astro Botem tak narazíte mimo jiné například na Krata ze série God of War nebo Aloy ze série Horizon. Nový Astro Bot by měl být koneckonců koncipován, jako průlet více než 30 let trvající historií PlayStationu.

“Je to velmi flexibilní IP a to je jedna z věcí, které na tom miluji. Přistupovali jsme k tomu s lehkostí v srdci a nepsali jsme žádné složité příběhy: nechtěli jsme zabíhat do detailů, kromě designu postav, který je třeba respektovat. Zbytek je necháváme otevřený  a díky tomu se můžeme cítit docela uvolněně, pokud jde o další vývoj,” komentuje pro VGC kreativní ředitel série Nicolas Doucet.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama