OG míří domů, Team Liquid naopak do velkého finále!
Esport CS:GO Článek OG míří domů, Team Liquid naopak do velkého finále!

OG míří domů, Team Liquid naopak do velkého finále!

Michael Douša

Michael Douša

17. 12. 2022 16:19

Český střelec může být s účastní v semifinále vlastně docela spokojený

Reklama
Zápas OG proti Team Liquid byl vcelku hojně očekávaný a velmi těžko předvídatelný už jen proto, že v této sestavě proti sobě týmy ještě nehrály. 

Oběma týmům se v této sérii dařilo i proti těžkým oponentům, OG vyhráli 2:0 proti Vitality a 2:1 proti Heroic, kteří se na IEM Rio Major umístili jako druzí, Liquid porazili 2:1 například výherce IEM Rio Major Outsiders či NaVi, čímž oba týmy zajistily, že v semifinále bude z letošních velkých favoritů vlastně jen sestava FaZe - pro G2 to stejně jako třeba pro OG bylo velké překvapení.

Zápas začal velmi slibně pro OG, kteří na Overpassu, mapě vybrané jejich severoamerickými protějšky, mohli bez problému spoléhat na českého střelce Adama “NEOFRAG” Zouhara. Jehož výkony pomohly OG převrátit mapu svých oponentů ve svůj prospěch a se solidním skore 16-12 se šlo dál, na slavení bylo ale příliš brzy. 

OG totiž ne úplně správně odhadli svůj vlastní výběr, Inferno, kde se zase do pohodlného vedení dostali Liquid. Tam kraloval Mareks “YEKINDAR” Galinskijs, lotyšský ostrostřelec, který na konci hry vévodil serveru s ratingem 1,42. A právě tam se zjevně OG vyčerpali, protože mapa poslední, Anubis, už ani dvakrát těsný nebyl. Tam se Liquid vydali za svým cílem zvítězit, první polovinu pohodlně ovládli 11-4, proti čemuž se OG nezvládli bránit ani na polovině druhé. OG si přihráli pouhá tři další kola před rychlým koncem. 

Druhý finalista proti Liquid bude jasný již brzy - zápas FaZe proti G2 začne již brzy.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama