Oficiálně: FaZe posílí karriganův chovanec ropz
Esport Counter-Strike: Global Offensive Článek Oficiálně: FaZe posílí karriganův chovanec ropz

Oficiálně: FaZe posílí karriganův chovanec ropz

Michael Douša

Michael Douša

3. 1. 2022 20:30

Jen malé překvapení pro mnoho fanoušků FaZe Clanu

Reklama
Po měsících spekulací je zpráva konečně oficiální - Robin "ropz" Kool míří do FaZe.

 Vstup Finna "karrigan" Andersena do legendární sestavy FaZe mnozí kvitovali jako jeden z možných kroků, které mohou tuto přinejmenším kultovní organizaci na poli esportu zachránit. Na CS:GO scéně se to ovšem doposud úplně nepodařilo. Po nevydařeném začátku roku, kdy FaZe ještě s Marcelem "coldzera" Davidem prohráli, co jen mohli, se věci na krátko obrátily k lepšímu. Do sestavy opět přišel Olof "olofmeister" Kajbjer a výsledky šly nahoru - na IEM Cologne dokonce porazili tehdejší špičky Gambit a prošli až do semifinále.

Poté ale přišlo další období stagnace. Jak ale avizoval na Twitteru v prosinci, "noc je nejtemnější před rozbřeskem, ale ten se blíží." A tak musela zákonitě přijít změna. A tou je právě mladičký talent, karriganův někdejší svěřenec z MOUZ, Robin "ropz" Kool.

Reunited with @ropzicle and happy one of the best players choose to come to us and FaZe made it possible. I believe he will fit in perfectly with the guys, so looking forward to the new season #FaZeUp pic.twitter.com/eJ1pdYmazh

— karrigan (@karriganCSGO) January 3, 2022

FaZe tímto krokem chtějí znovu roznítit boj o tituly a šampionáty, který se jim kdysi s karriganem nepodařilo dotáhnout do konce, když jen těsně skončili druzí na Majoru v Bostonu, když jakožto znační favorité prohráli proti domácím Cloud9. Konkurence ale v roce 2022 bude těžká. Čekají na ně Natus Vincere, kteří se v roce 2021 zdáli neporazitelní, dále pak G2 s nováčkem Iljou "m0NESY" Osipovem či noví Astralis, Gambit nebo Vitality.

Vstupujeme tak do nového roku přinejmenším fantastickými zprávami, možná nás tak čeká po dlouhé době opravdu zajímavý rok pro CS:GO.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama