Octopath Traveler míří na Steam
Gaming Článek Octopath Traveler míří na Steam

Octopath Traveler míří na Steam

Radek Raudenský

Radek Raudenský

Dříve exkluzivní titul pro Switch se dočká portu.

Reklama

I Steam se po několika „ukradených“ exkluzivních titulech dočkal malé záplaty. Hra Octopath Traveler, dříve exkluzivita pro Switch, se v červnu dostane i na Steam. Včera to oznámilo studio Square Enix.

Octopath Traveler je japonské RPG s retro 3D grafikou, která je doplněna 2D postavami a předměty. Ve hře je vidět silná inspirace serií Final Fantasy, koneckonců obě hry vytváří stejné studio. Z Final Fantasy si Octopath přebral například tahové souboje či japonské téma. Octopath Traveler nabízí dohromady osm hratelných postav, každá z nich má svůj vlastní příběh a vedlejší mise, které může hráč projít. Díky tomu hra nabízí desítek hodin zábavy a obecně se dočkala velmi kladného hodnocení.

Na Steamu se již nachází stránka hry, k vidění jsou prozatím pouze Achievementy a sběratelské karty. Datum vydání je stanoveno na 7. června a cenu bychom se měli dozvědět během několika týdnů.

Square Enix plánuje založit celou sérii těchto her, už nyní je ve vývoji druhý díl s názvem Octopath Traveler: Champions of the Continet. Ten má zmapovat příběh před prvním dílem a má jít o titul určený pro mobilní zařízení.

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama