NVIDIA GeForce GTX se stává grafickou platformou turnaje The International 2018
Partnerský obsah Článek NVIDIA GeForce GTX se stává grafickou platformou turnaje The International 2018

NVIDIA GeForce GTX se stává grafickou platformou turnaje The International 2018

Filip Němeček

Filip Němeček

3. 8. 2018 21:10

NVIDIA oznamuje, že stává oficiální platformou turnaje The International 2018.

Reklama

Společnost NVIDIA oznamuje, že se prostřednictvím grafických karet GeForce GTX 1080 Ti a herních monitorů Acer s technologií G-SYNC stává oficiální platformou turnaje The International 2018.

The International je světově největším Esportovým turnajem a ročník 2018 se blíží. Oproti loňské epické akci ve hře Dota 2 společnost Valve přichystala tzv. Pro Circuit, tedy sérii turnajů, ve kterých nejlepší Dota 2 týmy bojovaly v 11 velkých a 16 menších turnajích po celém světě. Cílem byl zisk bodů v žebříčku a kvalifikace na vyvrcholení The International 2018.

Nejlepších 18 týmů bude bojovat poprvé na kanadské půdě ve Vancouveru o prozatímní finanční obnos 22 milionu dolarů. Ten i nadále roste díky crowdfundingovému projektu Battle Pass, který každodenním hráčům z celého světa umožňuje automaticky přispět 25 % z unikátního zakoupeného herního předmětu vydaného k příležitosti konání turnaje.

NVIDIA, resp. herní platforma GeForce GTX, se stává oficiální platformou turnaje díky sestavám s grafickými kartami GeForce GTX 1080 Ti a monitorům Acer s technologií G-SYNC a obnovovací frekvencí 240 Hz.

GeForce Esports týmy na The International 2018

Celkem čtyři účastníci závěrečného klání The International 2018 jsou součástí GeForce Esports rodiny. Jedná se o přední Dota 2 týmy – Newbee, Team Liquid a Team Secret, kteří byly pozváni. Dalším v pořadí je tým TNC Pro, který si vybojoval účast v kvalifikaci pro oblast jihovýchodní Asie. Kromě hardwarové podpory těchto týmů mohou využít speciálního GeForce Esports studia pro trénink a vyladění formy. Pro Team Secret tento bootcamp začíná dnes a potrvá až do začátku The International 2018.

Další informace v NVIDIA blogu  

 
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama