Nová trilogie Zaklínače a pokračování Cyberpunku. CD Projekt odhalil své plány do budoucna
Gaming Článek Nová trilogie Zaklínače a pokračování Cyberpunku. CD Projekt odhalil své plány do budoucna

Nová trilogie Zaklínače a pokračování Cyberpunku. CD Projekt odhalil své plány do budoucna

Radek Raudenský

Radek Raudenský

5. 10. 2022 17:39

Máme se na co těšit.

Reklama

Báli jste se o CD Projekt Red? Zbytečně! Polské studio se totiž očividně chce z posledního průšvihu okolo vydání Cyberpunk 2077 oklepat, a tak hráčům předesílá svou dlouhodobou strategii, ve které oznamuje hromadu nových projektů. Celkem se v následujících letech máme dočkat celkem pěti nových her ze světa Zaklínače, pokračování Cyberpunk 2077 a také úplně nové značky pod kódovým označením Project Hadar.

Prvním zmíněným projektem je Phantom Liberty, o kterém víme už od září, kdy nám vývojáři poskytli teaser trailer. Pak ale začínají nová oznámení. Project Sirius je „inovativní způsob vyprávění zasazený do světa Zaklínače, který odvypráví nezapomenutelný příběh pro existující i nové fanoušky.“  Tento titul je v předprodukci a pracuje na něm americké studio The Molasses Flood společně s výpomocí hlavního CD Projekt Red.

Project Polaris je příběhové open-world RPG, které bude pokračováním The Witcher 3: Wild Hunt. Jde o novou trilogii, která má vyjít v horizontu šesti let od vydání Polaris. Pracuje na ní hlavní tým v CD Projekt Red a jde o hru, o jejíž existenci jsme se dozvěděli v březnu letošního roku.

Project Canis Majoris je další příběhové open-world RPG, které není přímo spojeno s příběhem Zaklínače, avšak je zasazeno do jeho světa. O této hře nám CD Projekt neprozradil více, než že na něm má pracovat externí studio vedené veterány Zaklínače a poběží na Unreal Engine 5.

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama