Nová sekce na obzoru! Organizace Cryptova oznamuje Valorant tým
Esport Valorant Článek Nová sekce na obzoru! Organizace Cryptova oznamuje Valorant tým

Nová sekce na obzoru! Organizace Cryptova oznamuje Valorant tým

Adam Král

Adam Král

9. 9. 2022 15:04

Poprvé v historii ostravské organizace Cryptova dochází k otevření Valorant sekce.

Reklama

Poprvé v historii ostravské organizace Cryptova dochází k otevření Valorant sekce. Na základě vzájemné domluvy s manažerem týmu Patrikem “D3adsh4ady” Klepáčkem se vedení rozhodlo k angažmá sestavy, která dosud vystupovala pod názvem Absolute Amateurs.

Přivítejte nové tváře

Nová sestava organizace Cryptova dokázala v letošním roce, že patří ke špičce domácí Valorant scény, když skončila na třetím místě v rámci turnajové série Road To Comic Con Prague 2022 nebo bojovala v rámci Grunex Challenge s nejlepšími týmy u nás. Nyní se po vzájemné dohodě tým přesouvá pod barvy ostravské organizace. Důvody a důležitost přesunu pod organizaci Cryptova komentuje manažer Valorant sekce Patrik “D3adsh4ady” Klepáček. 

“Hraní pod organizací je pro nás větší motivací do budoucna. Nabízí nám to také možnost zázemí a bootcampu, který je pro týmovou hru docela důležitý. Hráči se tak budou moct poznat osobně a tým se může posouvat dál. Moc se těšíme na spolupráci s Cryptovou a doufáme, že obě dvě strany budou se spoluprací spokojeny,”

A dodává: “Naše cíle a příprava směřují na ligu Valorant East: United, která by měla začít v září a tam se umístit co nejlépe. Pro česko-slovenskou scénu jsou naše cíle být top druzí a bojovat o první místa na turnajích. Další dlouhodobý cíl je zlepšit umístění na VLR, což je žebříček nejlepších týmů v Evropě, dál bychom rádi postoupili do Valorant East: Surge co nejdříve to půjde.”

Jací hráči tedy hrají v nové Valorant sestavě?

  • Vojtěch “Vjt” Kutač - kapitán 
  • Jiří “Yerk” Trnka
  • Maximilián “Ayyzicle” Végh
  • Patrik “Setrikk” Prokop
  • Jozef “Jojo” Juck
  • Patrik “D3adsh4ady” Klepáček - trenér & manažer

Nám nezbývá nic jiného, než popřát všem hráčům hodně štěstí ve všech budoucích zápasech.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama