Nová hra fanoušky nadchne, říká autor série Borderlands
i Zdroj: 2K
Gaming Borderlands Článek Nová hra fanoušky nadchne, říká autor série Borderlands

Nová hra fanoušky nadchne, říká autor série Borderlands

Václav Brixí

Václav Brixí

CEO studia Gearbox, Randy Pitchford, pravděpodobně naznačuje pokračování série Borderlands. Studio údajně pracuje na velkých věcech a fanoušci budou určitě nadšení.

Reklama

Studio Gearbox Software, které stojí za populární sérií Borderlands, nedávno nedobrovolně měnilo bydliště. Po problémech ve videoherní a mediální holdingové společnosti Embracer Group byli odkoupeni známým distributorem 2K Games. Ten krátce po akvizici potvrdil, že se ve studiu již aktivně pracuje na novém pokračování série Borderlands. Žádné bližší informace však poskytnuty nebyly. Randy Pitchford, CEO společnosti Gearbox Software, však nedávno v rozhovoru pro portál Games Radar potvrdil, že hráči na nové informace nebudou muset dlouho čekat. Pravděpodobně se tak dočkáme brzkého odhalení. Možná již na srpnovém Gamescomu.

Ať už se jedná o jakýkoliv projekt, Pitchford jen kypí sebevědomím a tvrdí, že hráči budou z nového titulu jednoznačně nadšení. Na hře dle slov Pitchforda pracuje “ten největší a nejlepší tým, který pod sebou kdy měl.” To minimálně naznačuje, že se titul nachází již v pokročilé fázi vývoje. Dále v rozhovoru zmiňuje, že kdyby nebyl vázán mlčenlivostí, prozradil by mnohem víc. Ještě chviličku si však budeme muset počkat.

“Neumím moc dobře skrývat, že pracujeme na mnoha věcech a že pracujeme na velkých věcech. Jsem přesvědčen, že naši fanoušci budou velmi, velmi spokojeni s naším dalším videoherním projektem, až budeme připraveni ho oznámit. A řeknu vám, že nebudeme lidi nechávat dlouho čekat, než ho oznámíme.” - říká Randy Pitchford

Již 8. srpna má navíc premiéru hvězdně obsazená filmová adaptace série Borderlands. Více pozornosti pro slavnostní odhalení nového dílu si tudíž vývojáři ani přát nemohli.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama