NEOFRAG odchází z OG, co ho čeká dál?
Esport CS:GO Článek NEOFRAG odchází z OG, co ho čeká dál?

NEOFRAG odchází z OG, co ho čeká dál?

Michael Douša

Michael Douša

20. 6. 2023 23:19

Posezónové přesuny nabírají obrátky, budoucnost je nejistá.

Reklama
Posezónové přesuny nabírají obrátky, budoucnost je nejistá. 

Posezónovým škatulatům se nevyhnul ani jeden z mála světově proslavených českých hráčů, Adam “NEOFRAG” Zouhar. Jako každý rok se po sezóně mění sestavy většiny špičkových týmů a ani OG nejsou výjimkou, podle spekulací vyměňují v týmu všechny hráče až na Macieje “F1KU” Miklase. Oficiálně ale z týmu tak kromě NEOFRAGA odchází i Abdul "degster" Gasanov, u ostatních není nic potvrzeno. 

V posledních době se jak Adamovi, tak OG jako týmu nedařilo, což je nejspíše příčinou těchto změn. Naposledy se vysoce umístili na BLAST Premier World Final 2022, kde skončili na 3.-4. místě, od té doby se nepoštěstilo. Adam jako takový má za poslední měsíce celkové hodnocení 0,99, průměrné poškození za kolo 73,6, což zaručeně není hrozné, ale zářné to též není. Je jasné, že přechod z hvězdné role v SINNERS do OG se na jeho stylu hry a jeho výsledcích podepsal. 

Sám NEOFRAG se po oznámení těchto nepříjemných novinek obrátil na Twitter. "Samozřejmě to není něco, co bych si přál, ale poučím se z toho a použiju to jako motivaci k tomu, abych dál dřel a ukázal svoji hodnotu," soudí český střelec. "Chci poděkovat všem v OG za ten čas, který jsme spolu strávili. Získal jsem spoustu zkušeností, a to jak jako hráč, tak jako člověk." 

Co Adama čeká teď není jasné, buď se ho ujme nějaký z mezinárodních týmů, který momentálně také dělá změny v sestavách, nebo ho čeká návrat na československou scénu. Taková možnost by se mohla otevřít například v Sampi, od nichž odchází jejich AWPer Dominik "blogg1s" Janita. To by pro něj sice po více než roce u OG mohlo znamenat krok zpět, možná ale také jeho jedinou možnost. Kde si myslíte, že se NEOFRAG objeví po konci v OG?

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama