NEOFRAG na Infernu potahal, OG míří rovnou do semifinále!
Esport Counter-Strike: Global Offensive Článek NEOFRAG na Infernu potahal, OG míří rovnou do semifinále!

NEOFRAG na Infernu potahal, OG míří rovnou do semifinále!

Michael Douša

Michael Douša

15. 12. 2022 19:43

OG se nade všechna očekávání dostávají hned do semifinále BLAST Premier World Final

Reklama
OG se nade všechna očekávání dostávají hned do semifinále BLAST Premier World Final.

 OG se v letošním roce příliš nedařilo, čemuž nepomohly ani notné změny v sestavě, díky nimž se na světovou scénu dostal další český zástupce, Adam "NEOFRAG" Zouhar. Ten také nezažil své úplně nejlepší hry v tomto roce, za tu, kterou dnes odehrál proti Vitality, se ale určitě stydět nemusí.

Obecně se dá říct, že OG na turnaji velmi mile překvapují. Vzhledem k tomu, že se na turnaj dostali jen díky relativně dávným výsledkům i přesto, že na posledním BLAST turnaji skončili na posledním místě, lze hovořit skoro až o zázraku, že jim hvězdy tak přály, aby se dostali i na BLAST Premier World Final (nebo o zvlášť podivném žebříčku, který o účasti rozhoduje). Jako fanoušci si to ale můžeme jedině užívat.

Vitality dostali tým OG na Infernu do úzkých, kde se jako první posunuli na čtrnáct bodů, jen těsně před map point. OG tak museli dotahovat opravdu zdaleka, to pro ně ale nebyl problém: ze skore 14-9 udělali rychle 14-16 a posunuli se tak na druhou mapu, Mirage, přičemž NEOFRAG vévodil žebříčku s ratingem 1,29. Na Miragi  se jednalo už o jednostrannější záležitost, OG nedali Vitality šanci dostat se na dvojciferné skore.

To jsou samé pozitivní zprávy pro OG, kteří si tak díky této výhře zajistili nejméně 85 tisíc dolarů, pokud se jim podaří postoupit i do finále, dokonce alespoň 250 tisíc dolarů (v přepočtu necelých 6 milionů korun), na které si určitě nebudou stěžovat. Že by nakonec OG uzavřeli rok na velmi veselou notu? 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama