Esport CS 2 Článek "Nemůžu být přehnaně optimistický," říká fl0m o americké CS scéně

"Nemůžu být přehnaně optimistický," říká fl0m o americké CS scéně

Michael Douša

Michael Douša

Platformy Windows PC

Erik "fl0m" Flom je americkou stálicí. Na poloprofesionální Counter-Strike scéně se pohybuje už více než dekádu a má za sebou tisíce hodin streamů. I s ním jsme si mohli na IEM Cologne promluvit z očí do očí.

Reklama

Každý, kdo aspoň jednou trochu zahloubal do temných zákoutí databází HLTV.org, musel zákonitě narazit na tým vystupující pod názvem Mythic. Ačkoliv se neumisťuje na prvních příčkách všemožných extraligových turnajích, i přesto dosahují na severoamerické scéně konzistentních výsledků. A ti, kteří se o Mythic zajímají víc, ví, že jejích dlouholetým hráčem (a v současnosti i majitelem) je fl0m, americký streamer.

Fl0m a jeho tým má poměrně netradiční fungování. Zatímco profesionální týmy zpravidla hlavně hrají, a PR aktivity a zábava pro fanoušky jsou teprve na druhém místě, u Mythic to je obráceně. Hrají především pro zábavu - tým tvoří hlavně streameři - a cílem je fanoušky poučit, zlepšit jejich hru a prostě si to užít. Výsledky jsou už trochu na druhém místě.

Jak ale vybalancovat nějaké dobré výsledky i s tím, když dávají streameři fanouškům nahlédnout opravdu hluboko pod pokličku? A jak je možné, že se jim nepletou jména, když mají v týmu Austina s přezdívkou Austin, Austina s přezdívkou Cooper a Coopera s přezdívkou Trucklover86? To a víc v exkluzivním rozhovoru!

Reklama
Reklama

Sponzorovaný redakční článek

Autorem textu je redaktor našeho webu. Jedná se o nezávislý článek, který mohl vzniknout díky finanční podpoře partnera. Děkujeme!

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama