NBA 2K23 bude na PC opět ve verzi pro old-gen konzole
Gaming Článek NBA 2K23 bude na PC opět ve verzi pro old-gen konzole

NBA 2K23 bude na PC opět ve verzi pro old-gen konzole

Radek Raudenský

Radek Raudenský

12. 7. 2022 15:54

2K prý hledá cesty, jak franšízu posunout.

Reklama

V případě přechodu na novou generaci konzolí bývá třeba u série FIFA zvykem, že hráči na PC se musí spokojit s verzí pro starou generaci konzolí, v dalších letech ale už hrají na „lepších“ verzích. Bohužel u NBA od 2K se ale hráči na PC museli spokojit s verzí pro old-gen i po vydání nových konzolí a letošní ročník nebude výjimkou.

Jak informuje web Techraptor či IGN, vydavatel 2K opět neplánuje tento zvyk měnit a hráči na počítačích se budou muset opět spokojit s verzí pro starou generaci konzolí. Zdůvodnění vývojářů je poměrně nic neříkající. 

Jde o aspekt, který si náš tým bere k srdci a stále se snaží zjistit, jak posunout budoucnost této franšízy. V tuto chvíli se ale chceme soustředit na to, aby bylo NBA 2K23 optimalizované pro nové konzole PlayStation 5 a Xbox Series X/S, zatímco pro hráče na ostatních platformách je herní zážitek stále inovativní a nový.

Jak upozorňuje výše zmíněný web, podobné prohlášení vydal vydavatel už před vydáním NBA 2K22. Fanoušci doufají, že se studio soustředí na vylepšení pro příští díl.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama