NaVi se již dále v Abu Zabí neohřejí, Liquid postupují do semifinále
Esport CS:GO Článek NaVi se již dále v Abu Zabí neohřejí, Liquid postupují do semifinále

NaVi se již dále v Abu Zabí neohřejí, Liquid postupují do semifinále

Michael Douša

Michael Douša

16. 12. 2022 19:56

Poslední turnaj letošního roku nedopadl dle představ ukrajinské organizace

Reklama
Poslední turnaj letošního roku nedopadl dle představ ukrajinské organizace.

Napínavý souboj dotažený do třetí mapy bohužel neskončil tak, jak by si ukrajinský tým představoval, podruhé je za poslední měsíc porazil Team Liquid. Ukrajinský tým se na World Final dostavil s překvapivou změnou v sestavě, šestým hráčem, což mohl být jak zázrak, tak jejich zkáza. Tento krok se ukázal jako ne úplně šťastný a NaVi tímto končí ve čvrtfinále a začíná jim zimní pauza, ve které je čeká nelehké rozhodnutí o pátém hráči na příští rok. Team Liquid se mezitím připravuje na zítřejší zápas proti OG, který odhalí prvního z finalistů.

Začátek první mapy vypadal pro NaVi nadějně, po pěti kolech se ale Liquid rozjeli a i přes velkou snahu je zastavit ze strany druhého týmu se nenechali rozptýlit a mapu vyhráli 16-10. Naopak druhá mapa ze začátku vypadala velmi žalostně pro ukrajinské mužstvo, které ale v druhé polovině mapě dominovalo a k překvapení mnoho diváků Ancient překlopilo z 4-11 na 16-14, na třetí mapě ale nedostali šanci přehoupnout se do dvojciferného skóre a Team Liquid vyhrál se skóre 16-9.

Zítra bude možnost americké mužstvo s hvězdným Yekindarem sledovat ve 12:30 proti OG, kteří mají též moc dobře nakročeno. Kdo se dostane do finále je ale momentálně nepředvídatelné - Abú Zabí zjevně přeje vyzyvatelům. 

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama