Na obzoru se vynořuje nový tým, BLEED ve své sestavě mají i hampuse
i Zdroj: https://photos.eslgaming.com/PRESS-GALLERY-ESL-Pro-League-Season-18-/i-C3sSGrN/A
Esport CS 2 Článek Na obzoru se vynořuje nový tým, BLEED ve své sestavě mají i hampuse

Na obzoru se vynořuje nový tým, BLEED ve své sestavě mají i hampuse

Pavla Doušová

Pavla Doušová

4. 1. 2024 20:53

Původně singapurská organizace BLEED, která působí například ve Valorantu či Dotě 2, před koncem roku začala stavět sestavu i na CS scéně. Sestavu složili většinově z hráčů, kteří v jiných týmech pouze hřáli lavičky.

Reklama

BLEED se zatím neukázali na žádném eventu, ani online, ani offline. Na CS2 scéně jsou úplnou novinkou. Až na úplném sklonku roku 2023 začali skládat svou sestavu, do té posbírali hráče, kteří by stejně hledali nová místa, protože ve svých stávajících týmech byli poslední možností a stáli mimo hlavní tým.

Mezi takové patří například Hampus “hampus” Poser, který byl členem hlavní sestavy Ninjas in Pyjamas od roku 2020 do října 2023, kdy byl vyměněn za Patricka “es3tag” Hansena. BLEED hampusovi nabídli úplně novou příležitost s úplně jinými lidmi.

Každý z hráčů je z jiné země a z jiného původního týmu, jediné, co mají společné je to, že jejich země původu leží v Evropě. Jediným členem, jehož mateřským jazykem je angličtina, je Cai “CYPHER” Watson z TSM, předtím ale hrál také za Into The Breach, kde byl spoluhráčem českého hráče Adama “NEOFRAG” Zouhar, který se v tomto týmu moc dlouho neohřál.

I ze saúdské organizace Falcons si BLEED získali hráče, který byl vyměněn při kompletní změně sestavy právě ve Falcons. Tím je mladičký Laurențiu “lauNX” Țârlea, který ve Falcons byl pouze půl roku.

Celá, velmi smíšená, sestava BLEED je pod vedením kouče Aleksandara “kassad” Trifunoviće ve složení:

  • Hampus “hampus” Poser
  • Laurențiu “lauNX” Țârlea
  • Cai “CYPHER” Watson
  • Tsvetelin “CeRq” Dimitrov
  • Josef “faveN” Baumann

Nikdo zatím neví, co od tohoto novorozeného týmu čekat, složením sestavy to ale vypadá, že ambice by na své úplné začátky mohl mít docela vysoké.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama