NA LCS 2018 - 5. týden
Esport League of Legends Článek NA LCS 2018 - 5. týden

NA LCS 2018 - 5. týden

Ondřej Sirovátka

Ondřej Sirovátka

20. 2. 2018 14:13

Stručný souhrn toho nejzajímavějšího z pátého týdne NA LCS.

Reklama

NA LCS 2018 - 5. týden

Tým Godlen Guardians si ve 4. týdnu připsal historicky první výhru v LCS v zápase proti výrazně výš postaveným 100Thieves. Pátý týden mohli započít vítězné tažení a vylepšit si tak pozici v tabulce, čekal je přijatelný soupeř, OpTic Gaming. Kýžený úspěch se nedostavil a výhled na nadcházející duel s Team Liquid příliš mnoho nadějí nedodal. GGS začínají dávat najevo svůj progres v porovnání se špatným začátkem sezóny a s TL drželi krok v early game. Přes CS deficit ztráceli na goldy, ovšem nikdy více než  1,3 tisíce goldů. 

Jediný okmažik, jedna správně provedená akce v 16. minutě. Za pomoci Heralda prolomil mid tiere 1 turetu a jako bonus poslali junglera TL s šedou obrazovkou do báze. GGS rozpohybovali sérii událostí, na které TL nedokázali efektivně odpovědět. I přes jedno klopítnutí uhlídali svůj náskok a bez větší míry rizika za pomoci tří Mountain draků a baron baffu zničili Nexus jednomu z favoritů celé ligy. 

[GGS vs OpTic]

[GGS vs TL]

NA LCS 2018 - 5. týden

Echo Fox se osamocují na čele tabulky. Mají za sebou 2-0 víkend, první hrací den to byli hráči 100Thieves. Huni přišel s neobvyklím pickem, Yasuo. Matchup Yasuo vs Gnar byl převážně farm fest. Tím výrazným článkem byl midlaner Fenix se Zoe. Ta je i po nerfu, úsměvném nerfu stále broken. Fenix udělil spoupeřům téměř 35 tisíc DMG, druhý v pořadí? Tristana s 19,3 tisíc DMG. Děkujeme RIOT Games. Pojďme ale ke hře samotné. 100Thieves nebylo prvních 20 minut co vyčítat, sváděli vyrovnanou hru, po 20. minutě to byl úplně jiný příběh a hra se jim hra rozpadla jako domeček z karet. Konec přišel ve 34. minutě.

V polovině letního splitu se na čele tabulky vyhřívali FOX a C9, shodná bilance osm výher a jedna jediná prohra. Přímý souboj o první místo byl jak se patří, stejně jako jejich první vzájemný zápas i tentokrát to byla skvělá podívaná od začátku do konce. Nebudu ji zde tedy přibližovat, stačí kliknout na odkaz a užít si zápas. 

[FOX vs 100]

[FOX vs C9]

 

Na závěr nějaké ty zábavné nezdary z pátého týdne NA LCS 2018.


Pořadí po pátém hracím týdnu.

NA LCS 2018 - 5. týden

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama