Mráz i oheň ve Frostpunk 2 nás čeká příští rok
Gaming Článek Mráz i oheň ve Frostpunk 2 nás čeká příští rok

Mráz i oheň ve Frostpunk 2 nás čeká příští rok

Lumír Havlíček

Lumír Havlíček

12. 6. 2023 00:18

Mráz i oheň ve Frostpunk 2 nás čeká příští rok

Reklama

Frospunk 2, pokračování úspěšného prvního dílu od 11 Bit Studios, se připomnělo novým cynematic trailerem. Ukázky přímo ze hry jsme se bohužel nedočkali, stejně tak ani přesného data vydaní. Prozatím se musíme spokojit s rokem 2024. Od ničivé bouře, která vyvrcholila v prvním díle, uplynulo celých třicet let. Zdá se, že klimatická apokalypsa polevila a svět byl očištěn. Co očištěno ale není, jsou napjaté vztahy ve městě kolem velkého generátoru. Společnost bojuje s útlakem a vnitřní hádky eskalují na všech frontách. I tak se ale veřejně mluví o velké expanzi, daleko za hranice kráteru.

Lidé se ale nemění. Jakmile zkrotí mráz, přihlásí se o slovo jejich zvířecí přirozenost, která by mohla město dovést k úpadku. Aby se tak nestalo, budeme muset zasáhnout my, jakožto vládci města a strategicky zabránit absolutní zkáze.

"Frostpunk 2 je stále o velkém městě (the City) a jeho společnosti," říká Jakub Stokalski. "Tentokrát ale budou muset hráči čelit novým hrozbám, kvůli rostoucím vnitřním nepokojům. Už to nebude jen o pouhém přežití. Chceme vyprávět poutavý příběh o tom, že nás nakonec nemusí zahubit příroda, ale lidská přirozenost."

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama