MOUZ si nedělají vrásky, na IEM Sydney jdou rovnou do play-off, ZywOo naopak ostrouhal
i Zdroj: MOUZ na ESL Pro League Season 18 || Copyright: Helena Kristiansson, ESL FACEIT Group
Esport Counter Strike 2 Článek MOUZ si nedělají vrásky, na IEM Sydney jdou rovnou do play-off, ZywOo naopak ostrouhal

MOUZ si nedělají vrásky, na IEM Sydney jdou rovnou do play-off, ZywOo naopak ostrouhal

Michael Douša

Michael Douša

17. 10. 2023 10:29

První špičková LAN hraná na CS2 je v plném proudu a přináší několik velmi neočekávaných příběhů. Na jedné straně spektra stojí mladičký tým MOUZ, který si připsal na konto i poslední LAN výhru v CS:GO, na opačné francouzští Vitality, kteří se s turnajem loučí už po dvou zápasech.

Reklama

Mathieu “ZywOo” Herbaut neměl dneska úplně dobrý den. Nejdříve jeho tým prohrál proti zbrusu nové sestavě BetBoom vedené Vladislavem “nafany” Gorškovem, posléze se o přežití musel popasovat s mixem FaZe. V ani jednom z těchto zápasů jsme ale neviděli toho hvězdného ZywOoa, který střílí neuvěřitelné skóre - v Bo1 proti BetBoom se vydrápal pouze na rating 1,00, proti FaZe pak na 1,18, zdaleka tak nebyl na serveru nejlepší.

To samé se ale nedá říct o MOUZ, kteří už teď mají jisté play-off. Nejprve si velmi rychle poradili s australskými Vertex, poté se postavili Natus Vincere, kteří bez svého hvězdného AWPera Oleksandra “s1mple” Kostyljeva byli jednoduše nahraní. Zaskakující kouč Andrej “B1ad3” Gorodenskij s ratingem okolo 0,5 jen sotva pomáhal svému týmu po střelecké stránce, což vedlo nakonec k vítězství MOUZ. 

Tam naopak zářil kapitán Kamil “siuhy” Szkaradek, který i přes to, že musel v týmu koordinovat zaskakujícího Brama “Nexius” Campanu, vystřílel svému týmu vítězství. Bez povšimnutí ale nemůže zůstat výkon Valerije “b1t” Vachovského, který na svém vítězném Infernu ukázal šílený rating 2,62. Na to byl i David “frozen” Čerňanský krátký.

Jak to bude pokračovat dále? Přeživší FaZe se s NaVi poperou o setrvání na turnaji v 10:30 ráno, zatímco na zápas MOUZ proti překvapivě dobrým BetBoom si budeme muset počkat až do středy, kdy by mělo klání začít v 7:30.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama