MOUZ si další titul nepřipíší, vypadli už ve skupině IEM Dallas
i Zdroj: https://photos.eslgaming.com/Press-Gallery-IEM-Cologne-2022/i-B3H3kT3/A
Esport CS 2 Článek MOUZ si další titul nepřipíší, vypadli už ve skupině IEM Dallas

MOUZ si další titul nepřipíší, vypadli už ve skupině IEM Dallas

Michael Douša

Michael Douša

29. 5. 2024 11:10

MOUZ se vítězstvím na ESL Pro League a BetBoom Dacha ujali postu světových jedniček, vypadá to ale, že jim velmi brzy spadne hřebínek. Z Dallasu totiž jedou domů ještě před play-off.

Reklama

Tentokrát z toho trofej nebude. MOUZ se loučí po třímapovém dramatu s IEM Dallas i jednou další šancí na Intel Grand Slam a s ním i dvacet milionů korun ve zlatě. Po vítězstvích na turnajích hraných ve studiu chtěli v Dallasu prokázat, že zvládnou totéž i před fanoušky. I na zlomení téhle kletby tak budou muset počkat.

Ačkoliv G2 pořád hrají se zaskakujícím Jakem “Stewie2K” Yipem, který na rozdíl od předchozí hry, kde naskoroval celé dva killy za celou mapu, ukázal už o dost lepší výkony. S ratingem 0,9 sice nepatří mezi superstars na serveru, ale měl své silné momenty.

I jimi přispěl k vítězství G2 nad světovými jedničkami - byl to právě Ancient, kde šlo do tuhého a G2 vyrvali MOUZ vítězství doslova z rukou po projetém Nuku. Hodně chyb na straně MOUZ, ať už špatná rozhodnutí ze strany kapitána Kamila “siuhy” Szkaradka, tak nešťastná trefa Ádama “torzsi” Torzsáse, znamenaly jejich konec na turnaji. 

Odchází tak na sdíleném 9-12. místě, což je jejich nejhorší výsledek od toho, co přišel Ludvig “Brollan” Brolin. Na tak mladou sestavu ale pořád výborný výkon, takhle instantně zlepšit sestavu hned po příchodu nezvládne jen tak někdo, a tak mají čas se pustit do přemýšlení, co do příště zlepšit. G2 se zase budou muset utkat s Liquid o postup do play-off, což bude pro domácí fanoušky oboustranně nešťastná záležitost.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama