MOUZ míří do play-off! Frozen svému týmu vystřílel cestu
Esport CS:GO Článek MOUZ míří do play-off! Frozen svému týmu vystřílel cestu

MOUZ míří do play-off! Frozen svému týmu vystřílel cestu

Michael Douša

Michael Douša

8. 11. 2022 19:09

MOUZ se opět povedl parádní výkon, tentokrát však na Majoru

Reklama
MOUZ se opět povedl parádní výkon, tentokrát však na Majoru.

 Nebylo to vždycky úplně jasné, ale nakonec se to mladé sestavě povedlo. Poprvé se na Majoru ukazují v této sestavě a nejenže se probojovali do Legends Stage, ale dokonce si zajistili i svoje místo v play-off. To je něco, čím se nemohou chlubit všichni, třeba minulé i současné světové jedničky FaZe a Vitality. 

Rozhodující zápas o postupu do play-off pro MOUZ vypadal opravdu těžce. Stáli totiž proti nim hráči mezinárodního celku kterým se právě povedlo eliminovat z celého Majoru jmenované Vitality - a to ještě v docela přesvědčivém stylu. ENCE si s francouzsko-dánským celkem poradili na dvou těsných, ale přece vyhraných mapách, takže vypadali jako opravdu nebezpečný oponent. 

MOUZ míří do play-off! Frozen svému týmu vystřílel cestu

Photo credits: Helena Kristiansson, ESL Gaming

Ale stejně jako se Bad News Eagles povedlo eliminovat světové jedničky FaZe a poté prohráli proti Natus Vincere, ENCE obdobně stihlo prokletí a pro eliminaci Vitality se k nim dostavila prohra. A přinesl jim ji na stříbrném podnose David "frozen" Čerňanský, který na prvních dvou mapách stál v čele svého týmu (na první dokonce s ratingem 1,82), třetí mapa však byla hlavně jeho kapitána, Christophera "dexter" Nonga, který na Miragi předvedl vynikající výkon, za nějž si vysloužil rating 1,75.

Na MOUZ nyní čeká chvíle zaslouženého odpočinku, než se pustí do čtvrtfinále. Ještě není hotový los týmů, nicméně první čtvrtfinále začíná už ve čtvrtek, takže na ně mnoho odpočinku nezbývá. Slovenští a čeští fanoušci ale mohou být klidní - v play-off budou mít zaručeně komu fandit.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama