Microsoft Flight Simulator vylepšuje Česko a Slovensko
Gaming Článek Microsoft Flight Simulator vylepšuje Česko a Slovensko

Microsoft Flight Simulator vylepšuje Česko a Slovensko

Adam Němec

Adam Němec

26. 7. 2023 15:09

Oba státy obdržely přes 30 nových lokací

Reklama

Letecký simulátor Microsoft Flight Simulator se opět dočkal dalšího updatu spojeného s detaily světa. Jedná se v pořadí o 14. update. V minulosti hra obdržela vylepšení USA, Kanady, Pyrenejského poloostrova nebo Oceánie. V nejnovějším updatu se vývojářský tým rozhodl pro výlet do Jižní a Střední Evropy, specificky do Chorvatska, Maďarska, Bosny a Hercegoviny, České republiky a také na Slovensko a Slovinsko.

Hrady, zámky a nová letadla.

Update přináší dohromady 103 nových lokací. Kromě nových letišť na území každého státu jsme se dočkali velkého množství hradů, zámků a kostelů. Přes 30 těchto přídavků je na území České republiky a Slovenska. Hráči se tak mohou těšit například na návštěvu nádherného Lednicko-valtického areálu, letecký výlet podél Vltavy, či ještědského vysílače.

Microsoft Flight Simulator vylepšuje Česko a Slovensko

Dočkali jsme se také předělaných měst. Všechna vylepšená města byla zachycena pomocí fotogrametrie, aby působila autenticky i ze vzduchu. Česká republika se tak může pochlubit vylepšeným Brnem, Plzní a Prahou. Dále nabídl update maďarskou Budapešť, bosenské Banja Luky a Sarajevo, slovinskou Lublaň a Mariboru a na závěr chorvatský Split a Dubrovník. Slovenska se vylepšení měst bohužel nedotklo.

Microsoft Flight Simulator vylepšuje Česko a Slovensko

Spolu s World Updatem vychází také dvě nová letadla. Jedná se o letouny československé společnosti Aero Vodochody. Do hry je poskytne vývojářský tým Aeroplane Heaven. První letoun je model Ae-45 vyráběný mezi lety 1947 a 1961. Jednalo se o dvoumotorový dopravní letoun, který se do historie zapsal jako první československý letoun, který přeletěl Atlantský Oceán. Dle vývojářů dostal tým přístup k plánům a manuálům letadel přímo od jejich majitelů. Spolu s ním do hry přibude i jeho vylepšená verze z roku 1959, model Ae-145. Ten je velmi podobný svému předchůdci a největší změny se týkají lepší avioniky a přeplňovaných motorů.

Microsoft Flight Simulator vylepšuje Česko a Slovensko

Microsoft Flight Simulator je dostupný na PC a Xbox Series X/S. Je také součástí všech verzí Xbox Game Passu. Hru můžeš pořídit v krabicové verzi také u našeho partnera na CZC.cz.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama