Liquid byli bez šance, frozen i JDC si vystříleli rating nad 2.10
Esport CS:GO Článek Liquid byli bez šance, frozen i JDC si vystříleli rating nad 2.10

Liquid byli bez šance, frozen i JDC si vystříleli rating nad 2.10

Michael Douša

Michael Douša

5. 11. 2022 16:07

V otvíráku Legends Stage ukázali MOUZ opravdu parádní výkon

Reklama
V otvíráku Legends Stage ukázali MOUZ opravdu parádní výkon.

Německá organizace MOUZ poprvé hrála proti obnovené sestavě Liquid na ESL Pro League Season 16, kdy jim severoamerická sestava uštědřila bolestivou facku 2-0. Nyní měli na talíři MOUZ odvetu a nejde dojít k jinému závěru, než že si ji pořádně vychutnali.  

Na Infernu byli MOUZ jednoduše nezastavitelní. Poté, co otevřel mladý tým dominantní sérií 9 kol v řadě, sice Liquid zvládli uhrát dvě kola na svou stranu, do konce poloviny se ale zase svezli MOUZ. Druhá polovina? Tam už si Liquid ani neškrtli. MOUZ jenom dotáhli tři body do cílové rovinky a uzavřeli sérii s dominantním skore 16-2.

A kdo stojí za tímto úspěchem? Nikdo jiný než dvojice Jon "JDC" de Castro a David "frozen" Čerňanský, kteří dostali od Liquid pouhých 6 smrtí a každý z nich si nahrál aspoň 22, což jim vyhrálo parádní rating 2,15 pro frozena a 2,24 pro JDC. 

Liquid byli bez šance, frozen i JDC si vystříleli rating nad 2.10

Photo credits: Adela Sznajder, ESL Gaming

Naopak Liquid byli na tom opravdu bídně. Ani jeden z hráčů si nevystřílel rating lepší jak 0,7, přičemž paradoxně nejlépe na tom byl Nick "nitr0" Cannella, který jako kapitán nemívá vždycky úplně dobré skore. Což o situaci v Liquid trochu vypovídá. Nicméně není všem dnům konec. MOUZ jednoduše pokračují ve své hvězdné kondici a stačí jim už pouze dvě výhry - alespoň jedna Bo1 a jedna Bo3 a posunou se do Champions Stage, tedy play-off.

Jestli je tohle první Legends Stage pro každého z hráčů MOUZ, máme se opravdu ještě na co těšit.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama