Linkin Park je zpět a překvapuje novou zpěvačkou
i Zdroj: Fotobanka Freepik.com (s licencí)
Zábava Článek Linkin Park je zpět a překvapuje novou zpěvačkou

Linkin Park je zpět a překvapuje novou zpěvačkou

Michal Komprda

Michal Komprda

Co se stane, když se legendární kapela spojí s novým talentem? Odpověď na tuto otázku nám dává Linkin Park, který představil svou novou zpěvačku a chystá nové album.

Reklama

Kultovní skupina Linkin Park překvapila fanoušky po celém světě velkolepým oznámením. Skupina se rozhodla oživit svou legendární tvorbu a to v nečekané a velmi zajímavé podobě.

Většina původních členů Linkin Park se spojila a rozhodla se pokračovat v hudební cestě. Do této nové formace přizvali talentovanou zpěvačku Emily Armstrong, známou z kapely Dead Sara. Její hlas dodává skupině nový rozměr a slibuje fanouškům nezapomenutelný hudební zážitek.

Nové album a světové turné

Spolu s tímto vzrušujícím oznámením přichází i zpráva o novém studiovém albu s názvem “FROM ZERO”, které vyjde 15. listopadu 2024 a přinese fanouškům dávku čerstvé energie a inovativních zvuků. Album bude podpořeno rozsáhlým světovým turné, které umožní fanouškům zažít Linkin Park naživo a oslavit tuto novou kapitolu jejich kariéry.

Debutní singl s Emily Armstrong

První ochutnávkou toho, co nás čeká, je nový singl "The Emptiness Machine". Tato skladba představuje Emily Armstrong jako novou zpěvačku Linkin Park a nabízí fanouškům první pohled na nový zvuk kapely.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama