Like a Dragon: Yakuza se dočká seriálové adaptace. Vyjde letos v říjnu
i Zdroj: Prime Video/Amazon
Zábava Článek Like a Dragon: Yakuza se dočká seriálové adaptace. Vyjde letos v říjnu

Like a Dragon: Yakuza se dočká seriálové adaptace. Vyjde letos v říjnu

Matouš Sychra

Matouš Sychra

6. 6. 2024 13:54

Like a Dragon: Yakuza se dočká seriálové adaptace. Bude mít šest epizod a zaměří se na příběh okolo hlavní postavy her.

Reklama

Like a Dragon: Yakuza, se dočká seriálové adaptace. Amazon oznámil hranou adaptaci Like a Dragon, dříve známé jako Yakuza. Bude se jednat o šestidílný seriál, který bude sledovat příběh okolo hlavní postavy herní série. Ano, hlavní postavou bude opět hráčům dobře známý Kazuma Kirju. Příběh se bude odehrávat v letech 1995 a 2005, což nepřímo může naznačovat, že seriál se zaměří na události první Yakuzy.

Série bude rozdělena do dvou částí po třech dílech. První várka tří dílů dorazí 25. října letošního roku a druhá poté 1. listopadu. Adaptaci budou režírovat dva slavní japonští režiséři Take Masaharu a Takimoto Kengo, hlavní roli si zahraje Takeuči Rjóma. 

K seriálu se vyjádřil i producent herní série, Jokojama Masajoši. „Ode dne, kdy jsem poprvé napsal scénář k původní Yakuze, jsem ani jednou nepomyslel na to, že bych se k minulým dílům série vrátil. Je to proto, že až příliš dobře chápu výzvy a těžkosti, které s sebou nese předělávání hotového titulu. Kdybych však byl někdy nějakým vesmírným žertem poslán do minulosti, chtěl bych vytvořit právě tento zážitek. Kdybych měl tak jako tak projít ždímačkou, chtěl bych vytvořit co nejpoutavější verze Kamuroča a Kazumy Kirju - a tenhle seriál to všechno má,“ řekl serveru Variety.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama