Kouč NaVi: "Vždycky si musíme najít svůj ideální bojový mód."
Esport CS:GO Článek Kouč NaVi: "Vždycky si musíme najít svůj ideální bojový mód."

Kouč NaVi: "Vždycky si musíme najít svůj ideální bojový mód."

Michael Douša

Michael Douša

30. 9. 2022 15:36

B1ad3 odhalil tajemství, jak se NaVi udržují v mentálním klidu

Reklama
B1ad3 odhalil tajemství, jak se NaVi udržují v mentálním klidu.

Natus Vincere byli prakticky celý loňský rok na špici světového CS:GO. Tým vedený Kirilem "Boombl4"  Michailovem dominoval prakticky každému turnaji a ukázali světu, že NaVi jsou mocná síla, se kterou si jen tak někdo nemůže zahrávat. Rok 2022 už je ale trochu jiný příběh. NaVi začali konkurovat FaZe, kteří si urvali vítězství na IEM Katowice, PGL Majoru v Antverpách a IEM Cologne a obecně převzali umístění NaVi.

NaVi i přes toto zůstávají na serveru mentálně v klidu. "Hodně na tom pracujeme s naším psychologem před každou hrou, při každém tréninku. Vždycky musíme být schopní najít vlastní rovnováhu, říkáme tomu ideální... řekněme jako když jdete do boje, takový  bojový mód, musíte mít svůj ideální bojový mód. Musíme vždycky vědět, jak se k tomu dostat, jak zůstat profesionální," osvětlil Andrej "B1ad3" Gorodenskij, kouč ukrajinsko-ruské sestavy. 

Kouč ale nechává značný respekt i jejich nadcházejícím oponentům, mezinárodnímu mixu G2. "G2 vypadají velmi dobře. [...] Jsou tým, který hodně staví na svém sebevědomí - NiKo, huNter-, sice nevyhráli mnoho trofejí, ale pracují na tom, jsou po nich vyloženě hladoví. Mají velký potenciál vyhrát, protože tohle je ten typ hráčů, který může vyhrávat - m0NESY, NiKo, huNter-,... Nad tím hlavně přemýšlím, protože myslím, že jsou teď opravdu rozjetí."

NaVi se G2 postaví v 19:00 ve čtvrtfinálovém zápase, v němž se možná určí budoucí vítěz celého turnaje. A že bude na co se dívat.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama