Klasika od Rockstar Games znovu ožívá
i Zdroj: Rockstar Games
Gaming Bully Článek Klasika od Rockstar Games znovu ožívá

Klasika od Rockstar Games znovu ožívá

Matouš Sychra

Matouš Sychra

Platformy Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5

Jedna z téměř už zapomenutých, ale ve svém čase populárních, klasik od Rockstaru se možná vrací. Opět to prozrazuje rating z Taiwanu.

Reklama

Když se řekne klasika od Rockstaru spousta fanoušků si představí staré díly série GTA nebo Red Dead. Nicméně Rockstar disponuje i jinou, vcelku unikátní, IP a tou je Bully. Tato hra vyšla téměř před dvaceti lety a ve své době sklidila pozitivní ohlasy, které vyzdvihovaly jak její hratelnost, tak příběh a dobře napsané postavy. 

Bully původně vyšel na PS2 a později na Wii, Xbox 360 a PC. Většina z vyjmenovaných platforem už ani nemá podporu a Bully tedy tak trochu upadl v zapomnění. Nicméně to by se mohlo v budoucnu změnit. Hra totiž obdržela rating v Taiwanu pro platformy PS5 a Xbox Series X/S. 

Tato skutečnost by mohla napovídat právě tomu, že Rockstar si chystá edici této klasiky pro novou generaci konzolí. Není to ovšem jediné vysvětlení, Bully byl totiž nedávno přidán do předplatného GTA+, které je dostupné právě na nové generaci konzolí, takže mohlo jít pouze o povinou úpravu věkového ratingu. Každopádně jak se říká, naděje umírá poslední. Rockstar přeci jen má ve zvyku své staré hry remasterovat. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama