Kingdom Come: Deliverance 2 oficiálně odhaleno. Česká hra vyjde ještě letos
i Zdroj: Warhorse Studios
Gaming Kingdom Come: Deliverance 2 Článek Kingdom Come: Deliverance 2 oficiálně odhaleno. Česká hra vyjde ještě letos

Kingdom Come: Deliverance 2 oficiálně odhaleno. Česká hra vyjde ještě letos

Jarmil Černý

Jarmil Černý

18. 4. 2024 20:18

Kingdom Come: Deliverance 2 bylo odhaleno během avizovaného livestreamu českých vývojářů z Warhorse Studios. Na livestreamu studio představilo hlavní zasazení děje a překvapilo odhalením přibližného datumu vydání.

Reklama
Reklama

První díl úspěšného českého RPG Kingdom Come: Deliverance prodal podle posledních informací více než 6 milionů kopií, není tak divu, že se vývojáři z Warhorse rozhodli na svůj úspěšný titul navázat druhým dílem. 

Kingdom Come: Deliverance 2 - kdy vyjde, čeština, dabing
i Zdroj: Warhorse Studios

Kingdom Come: Deliverance 2 - kdy vyjde, čeština, dabing

Kingdom Come: Deliverance 2 bylo odhaleno. Studio Warhorse představilo zasazení děje a přiblížilo termín vydání. Chybět…

18. 4. 2024 21:00

Ten by mohl navázat na příběh prvního dílu a jako hráči se tak ocitneme opět v kůži Jindřicha ze Skalice. Motivací Jindry pravděpodobně zůstane touha pomstít své rodiče, o které přišel v prvním díle této herní série. Hra by měla být mnohem větší, to sám Daniel Vávra ilustroval na délce filmových scén, které by v novém díle měly mít přes 5 hodin. Vávra také slibuje epičtější příběh. 

Nový díl Kingdom Come bude rozdělen do dvou map, tou první bude Český ráj a hrad Trosky, ve druhé zavítáme do Kutné Hory. V traileru se objevil například kutnohorský Chrámu svaté Barbory.

Do hry se také přidá nový typ zbraní, konkrétně kuše a primitivní střelné zbraně. Vývojáři také zmínili interaktivní svět, který bude reagovat na Jindrovi činy. Jako příklad uvedli NPC na ulicích. Ty by měli komentovat, jak aktuálně vypadáte nebo co děláte. Když jdete například nazí a opilí na ulici, ostatní na to budou reagovat a vy budete dokonce moci zareagovat zpět.

Herní web Indian-tv přišel také s informací, že by hra měla mít kromě českých titulků i český dabing. Tuto informaci však vývojáři zatím veřejně nepotvrdili.

Pokud se ptáte, kdy vyjde Kingdom Come: Deliverance 2 a myslíte si, že nás od vydání dělí několik let, pak budete příjemně překvapeni. Vývojáři počítají s vydáním už koncem roku 2024, tedy ještě letos. Hra vyjde platformách Steam, Epic Games, Playstation 5 a Xbox Series X/S. Pohánět ji bude CryEngine.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama