Kazma vyhodil miliony z vrtulníku. „Šílený dno,“ reagují známé osobnosti
i Zdroj: Show Jana Krause/Wikimedia Commons/CC BY 3.0
Zajímavosti Článek Kazma vyhodil miliony z vrtulníku. „Šílený dno,“ reagují známé osobnosti

Kazma vyhodil miliony z vrtulníku. „Šílený dno,“ reagují známé osobnosti

Jarmil Černý

Jarmil Černý

23. 10. 2023 15:34

Kazma pravděpodobně zakončil dlouho trvající kampaň ke svému filmu ONEMANSHOW: The Movie, která nabrala velký zvrat po tom, co nikdo nevyhrál milion dolarů ukrytý v uzamčeném trezoru.

Reklama

Kazma, vlastním jménem Kamil Bartošek, se postaral o rozruch svým filmem ONEMANSHOW: The Movie. Od začátku totiž všichni tak trochu očekávali, že nepůjde o obyčejný film, který skončí na filmovém plátně. To se nakonec potvrdilo a během promítání filmů napříč celou Českou republikou se rozdávaly kartičky, jejichž kód bylo možné zadat do trezoru umístěného na pražském výstavišti. Jedna z nich měla zpřístupnit výherci trezor a s ním i pohádkovou výhru 22 milionů korun, které v něm byly údajně ukryté.

Muž vykoupil všechny lístky v kině, aby získal kartičky do Kazmovy hry
i Zdroj: Kamil Bartošek

Muž vykoupil všechny lístky v kině, aby získal kartičky do Kazmovy hry

Kolem nového filmu Kamila Bartoška panuje naprosté šílenství. Tisíce lidí v Česku se snaží zapojit do hry, která byla…

22. 8. 2023 17:41

K překvapení všech však výherní karta nebyla nikdy aktivována a Kazma se svou produkcí musel přijít s plánem B. Do jaké míry to bylo celou dobu v plánu a jak moc byl touto situací sám Kamil Bartošek zaskočen se pravděpodobně nikdy nedozvíme. Kazma nakonec s náhradním plánem přišel a marketingově ho zaobalil do dobročinné akce a slíbil, že obsah trezoru nechá shodit z vrtulníku a na všechny balíčky bankovek umístí QR kód dobročinných sbírek. Kdy a kde budou peníze shozeny se měli dozvědět všichni držitelé kartiček z kin.

Tento slib Kazma dodržel, byť někteří soutěžící na internetu uvedli, že se o místě dozvěděli pár hodin před konáním akce a jelikož byli od osudového místa v nedosažitelné vzdálenosti, neměli šanci se soutěže zúčastnit. Kazma nakonec totiž opravdu shodil z vrtulníku obnos peněz a to konkrétně na pole v Lysé nad Labem.

Na několika záběrech zveřejněných na internetu jsou vidět davy lidí, kteří si přišli bankovky padající z nebe ulovit. Někteří z nich si dokonce přinesli igelitové tašky a nejprve nashromáždili peníze na hromadu a pak je všechny teprve skládali do tašek. 

K události se vyjádřili i známé osobnosti jako Nikol Leitgeb, která často využívá popularity svých sítí k podpoře různých dobročinných sbírek. „Je mi z toho smutno,“ napsala na sociální sítě. Posteskla si také spisovatelka Radka Třeštíková: „Wow, geniální nápad, jak ponížit lidi. Možná jim to mohl rovnou naházet do hnoje, aby se víc pobavil. Šílené dno“ a bez odezvy nenechal Kazmův počin ani Jordan Haj, partner zpěvačky Emmy Smetana. Ještě že na světě zrovna není ani jedno místo, kde by mohl milion dolarů třeba zachránit životy,napsal na Instagram. Jeden z komentujících na síti Tik Tok podotkl, že díky této formě distribuce výhry nebude nikdy možné spočítat, kolik peněz bylo z vrtulníku ve skutečnosti nakonec shozeno.

Kazma však podobnou pozornost vzbuzuje rád a vše je tak pravděpodobně součástí jeho marketingového plánu. Prodeje filmu byly rekordní a dosahy na sociálních sítích i právě díky vyjádřením známých osobností stále rostou.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama