Kampaň Modern Warfare III je propadák. Do Call of Duty se opřel i Agraelus
i Zdroj: Activision
Gaming COD MWIII Článek Kampaň Modern Warfare III je propadák. Do Call of Duty se opřel i Agraelus

Kampaň Modern Warfare III je propadák. Do Call of Duty se opřel i Agraelus

Josef Ventrča

Josef Ventrča

4. 11. 2023 13:10 1

Kritici i streameři smetli kampaň v novém Call of Duty: Modern Warfare III. Někteří ji označili za nejhorší kampaň v historii série.

Reklama

Společnost Activision stejně jako u předchozího dílu spustila kampaň pro jednoho hráče střílečky Call of Duty: Modern Warfare III o týden dřív před zpřístupněním multiplayeru. Nicméně to vypadá, že sólisté si příliš dobrou hru neužijí.

Call of Duty: Modern Warfare III se blíží. Zkontrolujte si hardwarové nároky
i Zdroj: Activision

Call of Duty: Modern Warfare III se blíží. Zkontrolujte si hardwarové nároky

Před vydáním nového dílu Call of Duty si můžete zjistit, zda vaše mašina splňuje hardwarové požadavky Call of Duty: Modern…

1. 11. 2023 20:05

Novináři i hráči kritizují kampaň nejen kvůli velmi krátké herní době, která celkově trvá zhruba 3 až 5 hodin, ale také skrz nepříliš podařenou kvalitu. „Modern Warfare III je DLC, navzdory tvrzení vývojářů potřebujete ve většině případů předchozí díl, abyste se do hry vůbec dostali,“ řekl známý youtuber Shirrako

Z některých prvků titulu nebyl nadšený ani český streamer a youtuber Agraelus. „Tohle je konec. Oni (vývojáři) kampaň přestali skriptovat, dali pár Warzone map, nadabovali postavy a do toho přidali loadout a další balíčky, abyste si koupili Vault edici za sto éček,“ opřel se do Modern Warfare III poté, co jej hra poslala do mise podobně jako právě ve zmíněném battle royale módu.

Tvrdý verdikt vynesl i server IGN. „Kampaň pro jednoho hráče je vše, co by příběhový režim hry Call of Duty neměl mít,“ napsal Simon Cardy, který titulu udělil pouze 4/10, jelikož si stěžoval zejména na mdlé provedení misí, odfláknutou akční složku hry i nevýrazného záporáka. Server Kotaku pak celý režim pro jednoho hráče shrnul už v titulku, když napsal, že „kampaň je většinou na nic“.

I další renomovaný server GameSpot udělil hře pouze 5/10. Také v tomto případě si recenzent S. E. Doster stěžoval na provedení misí, combat, upozadění děje a taky zkrátka svou délkou neodpovídá tomu, co by hráč měl dostat. „Ačkoli je zasazení hry příjemné, Modern Warfare III se nedokáže vymanit ze své vlastní cesty a téměř polovina misí se odehrává v nedotaženém stylu otevřeného boje. Kvůli kostrbatému tempu a náhlému konci je Makarovův velký návrat zklamáním,“ uvedl autor článku.

Přehled hodnocení zatím není zveřejněný na serverech Metacritic ani Opencritic, jelikož hra oficiálně vychází až 10. listopadu. Výše zmíněné první vlaštovky ale nasvědčují tomu, že se není na co těšit.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama