Jedeme díky České spořitelně na Gamescom a máme pro vás soutěž o parádní odměny
Zajímavosti Článek Jedeme díky České spořitelně na Gamescom a máme pro vás soutěž o parádní odměny

Jedeme díky České spořitelně na Gamescom a máme pro vás soutěž o parádní odměny

Jarmil Černý

Jarmil Černý

Redakce Grunexu se letos díky České spořitelně vydá na herní festival Gamescom, ze kterého vám přineseme novinky a dojmy nejen z nově připravovaných herních titulů. Při té příležitosti jsme si pro vás připravili také speciální soutěž.

Reklama

Na mezinárodním herním festivalu Gamescom v Kolíně nad Rýnem se už od roku 2009 téměř každoročně představují ty největší herní pecky a letos tomu nebude jinak. Svoji účast potvrdilo, mimo jiné, také české Warhorse Studios, které na Gamescomu ukáže více z Kingdom Come: Deliverance 2.

Dvoučlenný tým redakce Grunexu nebude letos na festivalu chybět. Přineseme vám jak dojmy z hraní, tak žhavé novinky a také vás vezmeme s námi prostřednictvím fotoreportáže na našem Instagramu.

Společně si Gamescom užijeme díky České spořitelně, která naši redakci na tuto prestižní herní akci vypravila. Společně jsme si pro vás také připravili soutěž, do které se budete moci zapojit po dobu průběhu Gamescomu, výherce tedy vybereme v neděli 29. srpna.

Soutěžit budeme o kupóny na Steam a také do eshopu Alza.cz. Z přihlášených soutěžících vybereme 3 vítěze. Dva z nich obdrží Steam kupón v hodnotě 50 euro a jeden Alza poukaz za 1000 Kč. Úkol je přitom velmi jednoduchý, stačí správně zodpovědět 3 otázky o Gamescomu.

Kvíz o herní odměny

Odpověz správně na čtyři jednoduché otázky a vyhraj kupóny na Steam a do eshopu Alza.cz.

Ceny:

  • 2× poukaz na Steam v hodnotě 50 €
  • 1× poukaz na Alza.cz v hodnotě 1000 Kč

Informace:

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama