intel-challenge-katowice-2016-zna-sve-vitezky
Esport CS:GO Článek Intel Challenge Katowice 2016 zná své vítězky!

Intel Challenge Katowice 2016 zná své vítězky!

Tomáš Secký

Tomáš Secký

10. 3. 2016 13:01

Uplynulý víkend se osm špičkových ženských Counter-strike Global Offensive týmů utkalo v Katowicích.

Reklama

Intel Challenge Katowice 2016 zná své vítězky!

Uplynulý víkend se osm špičkových ženských Counter-strike Global Offensive týmů utkalo v polských Katowicích o finanční dotaci $ 30,000 dolarů a titul šampionek Intel Challenge Katowice, stejně jako minulý rok. Loňský ročník ovládla děvčata z Bad Monkey, který tým je následoval letos?

Skupina A

Dvě jednoznačná vítězství pro tým Karma a WeRunThisPlace otevřela skupinu A. Zatímco si WRTP zajistili místo v semifinále po výhře nad Karma, Millenium dostali šanci, aby odčinili výsledek z úvodního zápasu. Třetí zápas, který rozhodoval o postupujícím do semifinále, nakonec vyšel lépe Američankám, které tak doplnili WRTP.

Název týmu  versus Název týmu
Team Karma 16:00 Millenium
WeRunThisPlace 16:01 Santos.Dexerity
Team Karma 06:16 WeRunThisPlace
Millenium 16:12 Santos.Dexerity
Team Karma 16:14 Millenium

Skupina B

Výsledkově napínavější skupina, kterou vítězstvím otevřely děvčata z CLG Red a Exertus. Zatímco si Potter zajistila místa v play-off vítězstvím nad Exertus, LDLC musely vyhrát následující dva zápasy. To se jim nakonec podařilo celkem hladce a mohly tak slavit postup.

Název týmu  versus Název týmu
CLG Red 16:08 Elysium
Exertus 16:13 LDLC
CLG Red 16:05 Exertus
LDLC 16:08 Elysium
LDLC 16:03 Exertus

Semifinále

V prvním semifinále se proti sobě postavily týmy LDLC a WeRunThisPlace, které v sestavě mají několik vítězek z minulého roku. Tým LDLC nebyl schopný držet krok a nakonec prohrál 0-2 na mapy.

Daleko zajímavější zápas byl mezi CLG Red a Team Karma, kde dokonce rozhodovalo prodloužení. Rozhodnout musela až třetí mapa, kterou byla de_cache. Koncovku lépe zvládla děvčata z CLG Red a zajistili si tak postup do velkého finále.

Název týmu  versus Název týmu
WeRunThisPlace 02:00 LDLC
CLG Red 02:01 Team Karma

Grand-finále

V závěrečném souboji Intel Challenge Katowice 2016 diktovaly tempo slečny z WeRunThisPlace. I přesto, že CLG Red dokázaly uhrát několik kol, nestačilo to. Tým kolem Zainab „zAAz“ Turkie jasně ukázal, že je lepší než konkurent a odnesl si polovinu z celkové dotace $30,000 dolarů.

Název týmu  versus Název týmu
WeRunThisPlace 02:00 CLG Red

Gratulace pro WeRunThisPlace

Celkem tři hráčky hrající za WRTP v minulém roce působily pod názvem Bad Monkey. Dokázali tak obhájit titul a připsali si finanční odměnu $ 15,000 dolarů. Dle slov společnosti Intel se chystají velké věci pro dívčí scénu. Mělo by se organizovat více dotovaných turnajů. Vše ale ukáže čas.

Konečné pořadí

1. místo - WeRunThisPlace - $ 15,000 2. místo - CLG Red - $ 7,000  3. - 4. místo - LDLC, Team Karma - $ 3,000 5. - 6. místo - Exertus, Millenium - $ 1,000

Sledujte i nadále herní portál Grunex.com pro aktuální informace z herního světa. Přidejte se k nám na Facebooku a sledujte nejnovější Counter-strike novinky.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama