Hráči CS:GO otevřeli bedny za rekordní částku!
Esport Counter-Strike: Global Offensive Článek Hráči CS:GO otevřeli bedny za rekordní částku!

Hráči CS:GO otevřeli bedny za rekordní částku!

Nicolas Heller

Nicolas Heller

3. 4. 2023 11:39

Hráčům CS:GO se podařilo překonat další rekord.

Reklama

Hráčům CS:GO se podařilo překonat další rekord. Oznámení nového enginu a přejmenování hry na Counter-Strike 2 oživilo herní základnu této populární střílečky. Nejprve se podařilo překonat rekord v počtu hráčů hrajících hru v jeden moment, když ve Steam statistikách svítilo téměř 1,5 milionu aktivních hráčů.

Padl rekord v počtu otevřených beden

V březnu roku 2023 se podle portálu csgocasetracker.com v CS:GO otevřelo neuvěřitelných 39,5 milionů beden. Překonán byl únorový rekord, taktéž z roku 2023, který čítal 27,7 milionu otevřených beden. Portál dexerto.com se následně dle průměrné ceny beden dopočítal, že hráči mohli utratit zhruba 100 milionů dolarů. Při kurzu 23,5 koruny za euro jde tedy zhruba o 2,35 miliardy korun.

Obavy o inventář v CS:GO

Hráči na nákupy bedniček vyrazili po úvodní nejistotě, kdy nebylo zcela jasné, zda si budou moci přesunout svůj inventář z předchozí verze hry do té nové. Valve ale nakonec potvrdilo, že inventář z CS:GO bude převeden do Counter-Strike 2 a hráči tak o svoje drahocenné skiny a další kosmetické předměty nepřijdou.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama