Hra zdarma od Epic Games vás zavede do kuchyně
Hry zdarma Článek Hra zdarma od Epic Games vás zavede do kuchyně

Hra zdarma od Epic Games vás zavede do kuchyně

Adam Král

Adam Král

10. 2. 2023 15:12

Týdenní nabídka je tady a s ní i další várka her zdarma.

Reklama

Platforma Epic Games Store nabízí každý týden hry zdarma. Nabídka se vždy aktualizuje ve čtvrtek v 17:00 a dobré hry si tak mohou dopřát i hráči, kteří na ně nemají peníze. Minulý týden platforma nabízela dvojici her, a to Dishonored: Death of the Outsider a City of Gangsters. Na další týden se ale fanoušci mohou těšit jen na jeden titul, který fanoušky zavede do kuchyně.

Recipe for Disaster vás postaví do situace takového herního Gordona Ramsayho. Vaším úkolem bude křičet na své kolegy, aby podali co nejlepší výkon. Vám totiž jde pouze o výdělek, jak se k němu dostanete je vedlejší. Hra vás donutí přicházet s různými nápady jídel, abyste se pro vaše zákazníky stali atraktivním podnikem, kam se vrátí. Dalším z hlavních úkolů pak je získávání kladných hodnocení. Tím se může pochlubit i hra samotná, která má na portálu Metacritic 66 %.

Recipe for Disaster si můžete vyzvednout na tomto odkaze a přidat si ho do své knihovny. K tomu samozřejmě potřebujete účet u Epic Games, což ale není takový problém. Na vyzvednutí máte čas do příštího čtvrtka, 16. února, do 17:00.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama