Gaming Heroes of Might and Magic: Olden Era Článek Heroes of Might and Magic: Olden Era bude pokračováním legendární série

Heroes of Might and Magic: Olden Era bude pokračováním legendární série

Nicolas Heller

Nicolas Heller

Platformy Windows PC Steam Steam

Ubisoft oznámil pokračování legendární série Heroes of Might and Magic, vrací se v něm ke kořenům.

Reklama

Heroes of Might & Magic: Olden Era pravděpodobně nadchne každého hráče starších dílů série Heroes of Might & Magic. Známá tahová strategie se má vrátit do světa Enorth. Očekávat můžeme nové frakce, biomy i postavy. Nový díl pod Ubisoftem vyvíjí studio Unfrozen.

Autoři lákají na staré dobré Heroes, které sice vylepšují novými mechanikami, základ hry ale zůstává věrným starším dílům série. Na první pohled nadchne úplně nová grafická podoba hry, díky které působí herní mapa živým dojmem. Vylepšeny jsou například dovednosti, kde si vždy ke každé můžete vybrat ještě pět vylepšení, což by mělo vylepšit dynamičnost hry.

V rámci herních režimů se dočkáme nejen oblíbeného multiplayeru, ale také singleplayerové kampaně či automaticky generovaných scénářů.

Heroes of Might and Magic: Olden Era vyjde v předběžném přístupu v první polovině roku 2025 na platformě Steam a již nyní je možné přidat si ji do seznamu přání.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama