GamerLegion jsou úspěšně v play-off, ENCE si musí počkat
i Zdroj: Copyright: Igor Bezborodov, ESL FACEIT Group
Esport Counter Strike 2 Článek GamerLegion jsou úspěšně v play-off, ENCE si musí počkat

GamerLegion jsou úspěšně v play-off, ENCE si musí počkat

Pavla Doušová

Pavla Doušová

3. 5. 2024 20:02

Skupina C se pomalu blíží ke svému konci. Spodní pavouk je již rozhodnut, do play-off z něj postupují GamerLegion po svižném utkání s ENCE. Těm se dnes bohužel nedařilo ani na vlastním výběru. Čeká je ještě Last Chance Stage, ve které snad uspějí.

Reklama

GamerLegion, kteří jsou sice číslem 28 v HLTV.org žebříčku, ví, jak překvapit i proti sebelepším týmům. Tentokrát to bylo proti číslu 15, ENCE, kteří si stejně jako mnoho dalších týmů prošlo změnami před začátkem letošní sezóny. 

Tato dvě mužstva se proti tobě jen tento týden postavila dvakrát. V úterý i v pátek byl ale výsledek identický - GamerLegion odešli s výhrou 2-0.

Jako první si ENCE tentokrát vybrali Nuke, na kterém mají přesně 50/50 úspěšnost, což je sice stále víc, než mají GamerLegion, ale ne o mnoho. Minulé výsledky ENCE se tentokrát neprojevily, GamerLegion byli schopni si od začátku hry získat 10 kol v řadě, než se ENCE podařilo je přechytračit. Se dvěma body polská sestava vstupovala do druhé poloviny, dorovnat GL se jim bohužel ale nepodařilo.

Druhá mapa mohla pro ENCE všechno spravit, ale zároveň také splnit GamerLegion sen play-off. GamerLegion vybrali Overpass s vírou, že jim pomůže k vítězství. V prvním poločase byl souboj velmi nerozhodný a skončil remízou. Druhá část začala nadějně pro ENCE, poté se ale GamerLegion povedla další série výher, tentokrát sedmikolová, kterou uzavřeli celou hru.

Největším zabijákem se stal mladý Henrich “sl3nd” Hevesi z GamerLegion, podařilo se mu získat 39 zabití. Největší průměrné poškození ale způsobil jeho spoluhráč Andreas “aNdu” Maasing s 99.9 body poškození za kolo. 

Pro ENCE tento neúspěch znamená prodloužené snahy na ESL Pro League Season 19 v Last Chance Stage skupiny C, kde se v sobotu odpoledne utkají s FURIA. Naopak GamerLegion čeká pár dní odpočinku, než se dohrají všechny souboje skupin C a D. Znovu se s nimi setkáme v prvním kole play-off.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama