Filmový Sonic bude díky fanouškům hezčí
Zajímavosti Článek Filmový Sonic bude díky fanouškům hezčí

Filmový Sonic bude díky fanouškům hezčí

Štěpán Kulík

Štěpán Kulík

7. 5. 2019 14:17

Po negativním přijetí traileru na filmového Sonica se chystá kompletní změna designu oblíbeného ježka.

Reklama

Když se světu na konci dubna představil trailer na filmové zpracování herního Sonica, strhla se velká vlna negativních reakcí ze strany fanoušků. A ještě aby ne. Filmový Sonic totiž nevypadá zrovna k světu.

Sonic vypadá spíše jako člověk v kostýmu než jako Sonic, kterého si pamatujeme z dnes již legendární herní série od SEGY. Toho si všimli nejen fanoušci, ale také samotná SEGA, která podle Joshe Millera, také není spokojena s designem hlavní postavy.

Před pár dny však přišla zpráva o kompletní změně designu Sonica přímo od režiséra filmu Jeffa Fowlera, který na svém Twitteru poděkoval za podporu a kritiku, která se na filmový trailer snesla hned po vydání. Také přislíbil že jsou všichni v Paramountu a SEGA odhodláni udělat vše pro to, aby Sonic byl ten nejlepší, jak jen to půjde.

Je hezké vidět, že hlas fanoušků má stále svoji hodnotu a že se autoři k tomuto problému postavili čelem a nastalou situaci se snaží vyřešit ve prospěch všech. Teď už nám nezbývá nic jiného, než čekat, jak autoři k úpravě přistoupí. Jestli bude mít toto rozhodnutí nějaký vliv na délku natáčení a zda film stihne ještě rok 2019, se ještě neví, ale doufejme, že vše půjde podle plánu.

A co vy? Líbil se vám trailer na filmového Sonica nebo ne? A jak se stavíte k filmům podle her? Dejte nám vědět do komentářů.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama