Film Just Cause už má režiséra
Zajímavosti Článek Film Just Cause už má režiséra

Film Just Cause už má režiséra

Tomáš Rosa

Tomáš Rosa

16. 7. 2020 20:30

Pracuje se na dalším filmu inspirovaném slavnou hrou.

Reklama

Další díl z hollywoodské série "vytvoříme film podle úspěšné herní značky" se týká populární akční střílečky Just Cause. O scénář se stará Derek Kolstad, což je tvůrce Johna Wicka. To je celkem pozitivní a nadějná zpráva, že by mohlo jít o správně akčně nabitý kousek a žádné béčko.

Dnes se vynořila nová informace, že do režisérské židle zasedne kanadský režisér Michael Dowse. O něm toho ještě nebylo moc slyšet. Jeho nejnovější natočený počin je film Coffee & Kareem od produkce Netflixu. Kromě toho se podílel na natáčení seriálu Preacher nebo Future Man. Uvidíme tedy, jak si s touhle výzvou poradí.

Ve filmu Just Cause nebude chybět hlavní herní protagonista Rico Rodriguez, který bude stát proti organizaci The Black Hand, což je další z hlavních a dlouhodobých záporáckých nelítostných skupin. Stejně jak ve hře, by se diváci měli dočkat velkého množství přestřelek, létání ve speciálně uzpůsobeném obleku a houpání se na laně. Neměla by chybět ani druhá ženská hlavní postava, která má celému ději přidat na romantickém nádechu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama