Fanoušci Capcomu chtějí návrat Dino Crisis. Prozradily to výsledky dotazníku
i Zdroj: Capcom
Gaming Článek Fanoušci Capcomu chtějí návrat Dino Crisis. Prozradily to výsledky dotazníku

Fanoušci Capcomu chtějí návrat Dino Crisis. Prozradily to výsledky dotazníku

Matouš Sychra

Matouš Sychra

13. 6. 2024 11:45

Capcom pořádal měsíce dlouhý dotazník, kterého se mohl účastnit každý. Nyní jsou zveřejněny výsledky s odpověďmi na palčivé otázky.

Reklama

Capcom zveřejnil výsledky dotazníku, který probíhal od února. Svou odpověd zaznamenalo přes 250 000 fanoušků a dozvěděli jsme se díky tomu odpovědi na otázky jako, která hra si zaslouží pokračování nebo kdo je nejoblíbenější postava z her od Capcomu.

Zřejmě nejzajímavější otázkou byla ta, která se ptala fanoušků na hru, která si zaslouží pokračování. Na prvním místě se umístila 25 let stará pecka Dino Crisis. Tato herní série se skládá z pěti dílů a poslední vyšel v roce 2003. Tento survival horor býval ve svém čase velmi populární a není tedy divu, že o jeho oživení stojí hráči i dnes, o 20 let později. Konec konců o tom vypovídá i celkový počet hlasů, kdy Dino Crisis jich získal přes 80 000.

Další otázky se zaměřily například na to, kdo je nejoblíbenější postavou od Capcomu. V této kategorii vyhrál Dante ze série Devil May Cry, jako druhý skončil Leon Scott Kennedy a třetí místo obsadil X ze série Mega Man. Celkově nejoblíbenější hrou od Capcomu je poté Devil May Cry 5 a tou nejvíce vlivnou Resident Evil 4.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama