Evil Geniuses neudělali čest svému jménu, na EPL končí beznadějně poslední
Esport CS:GO Článek Evil Geniuses neudělali čest svému jménu, na EPL končí beznadějně poslední

Evil Geniuses neudělali čest svému jménu, na EPL končí beznadějně poslední

Michael Douša

Michael Douša

28. 2. 2023 12:09

Evil Geniuses končí s jednou vyhranou mapou v triple-elimination pavoukovi

Reklama

V první sobotní hře se utkali američtí Evil Geniuses s IHC, kde americký tým podlehl tahům mongolského týmu. Po výhře se hráč za IHC Tuvshintugs “Annihilation” Nyamdorj ovšem poněkud kriticky vyjádřil, že sice vyhráli, ale “jen proti EG.”

Inferno jakožto první mapa začala velmi slibně pro EG, ke konci prvního poločasu se ale mongolové rozkoukali a jak první poločas tak celou mapu po rozkolísaném začátku dotáhli k výhře, mapu ukončili 16:10.

Na Overpassu se též ze začátku ujali vedení Evil Geniuses, tentokrát se ale nenechali předehnat a veškeré pokusy o dotáhnutí již ze začátku velkého náskoku velmi rychle zatrhli, IHC se tak na této mapě nedostali ani k dvoucifernému skóre, mapu suverénně EG vyhráli se skórem 16:6 a šlo se tak na rozhodující mapu. Takové kousky se ale EG nedaří jen tak. Kvůli tragickým výsledkům tak jedna z nejbohatších amerických organizací nepostoupila na RMR turnaj na BLAST Major v Paříži.

Rozdílně od předchozích map, na Nuke se Evil Geniuses nedostali k velkému brzkému náskoku a byli převálcování mongolskými hráči, kteří nabalovali vyhraná kola až k sladkému vítězství se skórem přesně opačným než na minulé mapě, takže 16:6 pro IHC. Nejvíce zabití hry měl kazachský hráč Sanzhar “neaLaN” Iskhakov hrající za Evil Geniuses, to ale týmu pořád nedalo dost. Promarněný individuální potenciál poměrně kvalitních hráčů tak končí kdesi v koši kvůli neschopnému vedení organizace.

Pro Evil Geniuses tato prohra bohužel znamená konec ESL Pro League Season 17 s celkem pouze jednou vyhranou mapou a návrat domů, naopak IHC postopili zase o krok dál. I oni ale nakonec narazili - ortel jim podepsali hráči britské organizace fnatic.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama