eu-lcs-summer-2016-semifinale
Esport LoL Článek EU LCS Summer 2016 - Semifinále

EU LCS Summer 2016 - Semifinále

Vítek Levý

Vítek Levý

23. 8. 2016 19:12

Už známe finalisty! Ty se o vítězství EU LCS Summer 2016 poperou již v neděli.

Reklama

EU LCS Summer 2016 - Play-off

A už známe postupující do finále! Hned v sobotu si zajistil postup tým Splyce, když vyhrál nad H2K. O tom, proti komu budou hrát Splyce ve finále, se rozhodovalo den poté. Souboj mezi G2 a Unicorns of Love vyhráli s přehledem G2, kteří tím potvrdili svojí naprostou dominanci v letní části LCS. Ve finále tedy uvidíme Splyce proti G2 Esports. A o třetí místo se poperou H2K a Unicorns of Love.

Finálové zápasy se uskuteční již tuto sobotu a neděli - tak se nezapomeňte dívat!

Soupisky týmů a další info o EU LCS

 Shrnutí 9. týdne / Spring Promotion / Čtvrtfinále

EU LCS Summer 2016 - Semifinále

Semifinále

Splyce

 

H2K

EU LCS Summer 2016 - Semifinále

 

3:2

EU LCS Summer 2016 - Semifinále

Splyce do semifinále postoupili rovnou, a to díky postavení v tabulce. To H2K si postup museli vybojovat ve čtvrtfinále proti Fnatic, nad kterými vyhráli 3:0. V letní sezóně měli více navrch Splyce. Vzájemná bilance těchto dvou týmů ze základní části je jedna remíza a jedno vítězství pro Splyce. V první hře dominovali H2K, kteří se převážně zaměřili na TOPovou linku, kde neustále zabíjeli topaře Splyce Wundera. Tato taktika se jim vyplatila a vyhráli. Ve druhé hře padl first blood až po 15-ti minutách. Hra byla poněkud delší, Splyce drželi H2K pod velkým tlakem a nedovolili jim dát více jak 2 killy. Nakonec Splyce vyhráli druhou hru. Skóre 1:1. Třetí hra byla přesným opakem té druhé. H2K se díky zabitému baronovi kolem 22. minuty dostali lehce do vedení, které jim vydrželo až do konce hry, kterou dokázali vyhrát. Až ve čtvrté hře byla k vidění pořádná nálož killů. Celkově 33, z toho jich Splyce měli 22. Nazávěr se Splyce dočkali vítězství a srovnali sérii na 2:2. A přišla poslední hra. Ta byla opět v jasné režii Splyce. Především jejich topaře Wundera, který neskutečně zahrál za Gnara, na konci hry měl skóre 8/0/2. Splyce tedy vyhráli a postupují do finále, kde se setkají s vítězem dalšího duelu - G2. H2K si zahrají o třetí místo s Unicorns of Love.

G2 Esports

 

Unicorns of Love

EU LCS Summer 2016 - Semifinále

3:1

EU LCS Summer 2016 - Semifinále

 

G2 si udrželi první příčku v základní části, a to bez jediné prohry. S Unicorns of Love si v sezóně dvakrát lehce poradili. Nyní se ale setkali v semifinále, a tak mohli Unicorni překvapit. První hra byla poměrně vyrovnaná, kolem 20. minuty se do vedení dostali UoL díky vyhranému teamfightu. Poté ale G2 získali barona a následně vyhráli teamfight, následně se díky baron buffu propushovali a vyhráli i závěrečný teamfight. Potom už jim stačilo jen zničit nexus. G2 tedy vyhráli. Druhá hra byla podobná, Unicorns of Love získávali stále více navrch, sice pak prohráli teamfight, ale to je nerozhodilo a dokázali vyhrát hru. Ve třetí hře už jasně dominovali G2. Především jejich midař Perkz s Taliyah. G2 vyhráli a dostali se do vedení 2:1. Čtrvrtá hra trvala pouhých 27 minut a G2 naprosto převálcovali UoL. Především tedy na botu a topu. G2 tedy vyhráli tento čtvrtfinálový souboj 3:1 a postupují do finále, kde narazí na Splyce. Unicorns of Love se poperou o třetí místo s H2K.

Play-off

EU LCS Summer 2016 - Semifinále

Stream můžete sledovat na našem webu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama