Esportové novinky: Vítězové Trackmania World Tour a ESL Challenger League
Partnerský obsah Článek Esportové novinky: Vítězové Trackmania World Tour a ESL Challenger League

Esportové novinky: Vítězové Trackmania World Tour a ESL Challenger League

Jarmil Černý

Jarmil Černý

20. 12. 2022 04:22

Český úspěch v Trackmanii, Elconn vyhrál se svým spoluhráčem World Tour.

Reklama

Další český esportový úspěch, konec ESL Challenger League a úpravy mapy v CS:GO - o tom se dnes dočtete v esportových novinkách.

Elconn se stává vítězem Trackmania World Tour

Trackmania představila před nedávnem nový esportový formát, který uvádí 2v2 závody. Ještě před začátkem samotné sezóny se pro Grand League týmy uspořádal Showdown, který se svým parťákem ovládl mladičký čech Elconn.

Trackmania před nedávnem oznámila velké změny v rámci esportu, který se od nového roku bude jezdit formátem 2v2 závodů. První ukázkou tohoto formátu se stal Trackmania World Tour: Showdown, v němž dostali jezdci Grand League týmů možnost si proti sobě zazávodit na deseti vybraných kampaňových tratích.

Celý článek najdete na esport.sazka.cz.


Vítězem 43. sezóny ESL Challenger League se stávají SAW, ve finále porazili Spirit 3:1

Portugalští hráči SAW se mohou radovat! V grand finále 43. sezóny ESL Challenger League si poradili s týmem Spirit 3:1. Navázali tak na nedávná vítězství na ESL Masters Espaňa a Master League Portugal.

Hráči portugalské organizace SAW měli ve finále od počátku výhodu. Vzhledem k postupu skrze upper bracket nastoupili do zápasu proti Spirit s výhodou jedné mapy. Na úvodní hrané mapě však nejlépe nezačali. CT-strana se jim vůbec nepovedla a po polovině prohrávali 5:10. Po změně stran však dokázali za teroristy předvést nádherný comeback a mapu dotáhnout do vítězného konce poměrem 16:14.

Celý článek najdete na esport.sazka.cz.

Nový update v CS:GO přináší balancování mapy de_ancient

Valve během noci vydalo další update ke hře CS:GO. Zásadními změnami prošly zejména mapy de_ancient a také nově přidaný de_anubis. Čeho se změny týkají?

No oficiálním webu blog.counter-strike.net byly opět vydány informace k update, jež se v noci objevil ve hře CS:GO. Změny se tentokrát netýkají žádného přidaného obsahu nebo populárních operací, ale zejména dochází k úpravám na mapách. 

Celý článek najdete na esport.sazka.cz.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama