Elden Ring DLC schovává děsivou oblast, které se bojí i Spirit Steed
i Zdroj: FromSoftware
Gaming Elden Ring Shadow of the Erdtree Článek Elden Ring DLC schovává děsivou oblast, které se bojí i Spirit Steed

Elden Ring DLC schovává děsivou oblast, které se bojí i Spirit Steed

Matouš Sychra

Matouš Sychra

25. 6. 2024 14:00

Elden Ring DLC schovává děsivou oblast, kde se bojí i Spirit Steed. Bojí se natolik, že ho v této oblasti nelze vůbec vyvolat a jste odkázáni pouze na pěší průchod.

Reklama

Elden Ring DLC schovává děsivou oblast, kde se bojí i Spirit Steed. Jedná se o oblast Abyssal Woods, kde nelze Torrenta the Spirit Steeda, vašeho oře, za žádných okolností vyvolat. Torrent normálně nejde vyvolat v dungeonech nebo při PvP soubojích, ale zde se jedná o trochu jinou situaci. Pokud se ho pokusíte vyvolat v této oblasti, zobrazí se vám zpráva, která říká: „přízračný oř je vyděšený a nelze ho přivolat.“

Pod příspěvkem na Redditu, který tuto skutečnost vypichuje se komunita shoduje, že se Torrentovi ani trošku nediví. Abyssal Woods je totiž hrůzostrašná a frustrující oblast, kterou úspěšně pokořili jen ti nejodvážnější. Oblast disponuje nepřáteli, kteří jsou na první pohled inspirováni Winter Lanters z Bloodborne. To samo o sobě nevěstí nic dobrého, ale pokud přidáme, že si hráči stěžují na nevyváženost velikosti a získaných předmětů z této oblasti, nezbývá než si přiznat, že Torrent měl od začátku dobré tušení, že zde nečeká nic dobrého.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama