Dying Light získá během roku 10 DLC zdarma
Gaming Článek Dying Light získá během roku 10 DLC zdarma

Dying Light získá během roku 10 DLC zdarma

Jakub Osička

Jakub Osička

Zombie-survivalový hit roku 2015 rozšíří nový obsah a dokonce za něj nebudete muset platit.

Reklama

Dying Light získá během roku 10 DLC zdarma

Dying Light svého času představil perfektní a funkční spojení zombie survivalu a parkourové akce. Hra se stále těší velké popularitě, o což se zasloužilo také několik DLC, které původní svět rozšířily. Vývojáři chtějí z potenciálu vytěžit co nejvíce a oznámili, že se fanoušci mohou těšit na dalších deset rozšíření, která se mají postupně objevit v horizontu následujících dvanácti měsíců.

Neumírá

Obsahem nových DLC budou nové lokace, příběhové úkoly, zbraně, nepřátelé, ale také novinky v herních mechanikách. CEO společnosti Techland, Paweł Marchewka uvedl, že i po třech letech od uvedení hraje Dying Light každý týden přibližně půl milionu hráčů. Proto se hře chtějí věnovat i nadále. Studio také vyzívá k aktivnímu zapojení komunity a slibuje, že zváží nápady a myšlenky, které by do hry bylo možné implementovat.

První rozšíření by mělo být uvolněno už během několika týdnů. V tomto případě by ale mělo prý jít pouze o ochutnávku toho, co nás čeká, a slibené desatero přijde teprve později během roku. Bližší termíny zatím nejsou známy.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama