Polský Techland představil zbrusu nové Dying Light
i Zdroj: Techland
Gaming Dying Light Článek Polský Techland představil zbrusu nové Dying Light

Polský Techland představil zbrusu nové Dying Light

Josef Ventrča

Josef Ventrča

Platformy Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC

Během Opening Night Live na Gamescomu došlo na avizované oznámení Dying Light: The Beast. Překvapením je, že se jedná o samostatný titul, nikoliv rozšíření pro druhý díl.

Reklama

Podle očekávání po předchozím lákání Geoffa Keighleyho nyní společnost Techland na Gamescomu oznámila další hru ze série Dying Light. Jmenuje se Dying Light: The Beast a odehrává se mezi událostmi prvního a druhého dílu. Vrací se rovněž hrdina jedničky Kyle Crane, kterého opět namluvil Roger Craig Smith.

Příběh se odehrává na místě zvaném Castor Woods, což byla kdysi rušná turistická oblast, která je však během dějových událostí plná zombie. Série tak opouští městské prostředí a vydává se na venkov.

Dying Light 2 dostává editor map a studio vyhlašuje soutěž o nejlepší výtvory

„Prostředí s přírodními objekty, malými vesnicemi a průmyslovými komplexy nabízí rozmanité možnosti pohybu, ať už jde o využití parkourových dovedností k získání převahy nad nepřáteli, nebo o naskočení do opuštěného terénního vozu, abyste unikli nočním hrůzám,“ uvedl Techland.

Název titulu je odvozený od hlavního hrdiny, který se dokýe měnit v bestii. Crane totiž prošel mnoha experimenty DNA, které mu umožnily používat bestiální sílu. Vývojáři dále upřesnili, že titul bude možné hrát v kooperaci až čtyř hráčů. Všechny postavy budou mít speciální schopnosti.

Tvůrci dále upřesnili, že Dying Light: The Beast mělo být původně rozšířením pro Dying Light 2. Jenže hra se ve finále rozrostla natolik, že tvůrci se rozhodli ji vydat jako samostatný počin. Fanoušky vyhlížející DLC však může potěšit, že Techland hru nabídne majitelům ultimátní edice druhého dílu zdarma.

Pro uživatele, kteří zatím nevlastní nejvyšší možnou edici Dying Light 2 nebyla cena upřesněna. Stejně tak není jasné, kdy The Beast vyjde. Bude však dostupné na PC prostřednictvím Epic Games Store a Steamu a konzolích PlayStation 5 a Xbox Series.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama