Dvě kooperační hororovky mají nový trailer
i Zdroj: Bandai Namco Europe
Gaming Little Nightmares III Článek Dvě kooperační hororovky mají nový trailer

Dvě kooperační hororovky mají nový trailer

Václav Brixí

Václav Brixí

Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Bandai Namco a Supermassive Games na Gamescomu ukázali trailer na kooperační horor Little Nightmares 3. Svoji hru představili i vývojáři původních dvou dílů ze série.

Reklama

Na úvodní prezentaci Gamescomu 2024 byl zastoupen i japonský vydavatel Bandai Namco. Ve spolupráci s vývojáři ze studia Supermassive Games si připravili nový trailer k pokračování hororové série Little Nightmares. V pořadí již třetí díl by měl být doposud tím nejtemnějším a nejstrašidelnějším článkem série. Vůbec poprvé se však nemusíte bát úplně sami. Little Nightmares 3 totiž nabízí plnou podporu kooperace. Do hrůzu nahánějícího světa se tak budete moci vydat s kamarádem nebo počítačem ovládaným společníkem.

Třetí díl bude pojednávat o dvou přátelích, Low a Alone, kteří musí čelit svým strachům a překonávat hrůzostrašné překážky, aby dokázali přežít. Na rozdíl o předchozích dvou dílů, nepracuje na novém pokračování studio Tarsier, které v roce 2019 bylo odkoupeno holdingem Embracer Group. Jeho zástupci se pod novým vlastníkem se v roce 2021 rozhodli, že nechtějí dále pokračovat v této sérii a zaměří se raději na vytváření kompletně nové značky. Sérii Little Nightamres tak přebralo studio Supermassive Games, které v minulosti pracovalo na hororových klasikách jako Until Dawn, The Quarry či sérii The Dark Pictures Anthology.

Na stejné prezentaci svoji hru odhalili i vývojáři právě ze studia Tarsier. Ta ponese název Reanimal a bude pojednávat o dvou sourozencích, kteří se snaží zachránit své přátelé a následně utéct ze strašidelného ostrova domů. Zkušenosti nabrané z vývoje Little Nightmares 1 a 2 se zde rozhodně nezapřou a na první pohled je vidět známý rukopis vývojářů. Fanoušci hororů tak příští rok rozhodně strádat nebudou.

Little Nightmares 3 vyjde příští rok na PC, PlayStation 4 a 5, Nintendo Switch a Xbox. Titul Reanimal své datum vydání zatím neobdržel.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama