Druhá nejvyšší evropská PUBG liga přivítá dva české týmy
Esport PUBG: Battlegrounds Článek Druhá nejvyšší evropská PUBG liga přivítá dva české týmy

Druhá nejvyšší evropská PUBG liga přivítá dva české týmy

Nicolas Heller

Nicolas Heller

14. 7. 2019 21:40

Ke konci dospěla online kvalifikace do druhé nejvyšší evropské ligy v PUBG, takzvané PEL-C.

Reklama

Ke konci dospěla online kvalifikace do druhé nejvyšší evropské ligy v PUBG, takzvané PEL-C, která zanedlouho vstoupí do své třetí fáze. Do dlouhého kvalifikačního maratonu trvajícího skoro celý týden se zapojily i dva domácí celky, konkrétně Extatus a Inside Games. Extatus si svoje místo v kvalifikaci vybojoval díky předchozím úspěchům na jiných kvalifikačních turnajích, Inside Games se do kvalifikace bohužel propadli právě z PEL-C.

Vstup do kvalifikace se nakonec povedl lépe uskupení hrajícímu v rudých barvách. Extatusu se podařilo přenést přes neúspěch v první hře a postupným umisťováním se v první desítce a sbíráním killů se parta kolem Redgieho většinu turnaje držela v horní části tabulky. O něco hůře to zpočátku vypadalo pro Inside Games, kteří se i přes veškerou snahu stále nedokázali probojovat na postupové pozice.

Velmi důležité body posbíraly obě sestavy až v samotném závěru turnaje. Extatus vyhrál 14. kolo a posbíral 8 killů, Inside Games se následně podařilo zvítězit v 16. kole po finální přestřelce právě proti Extatusu. To vyneslo Odstrelovace a jeho spoluhráče na poslední postupovou pozici.

Domácí scéna se tak může radovat, protože nově se do druhé nejvyšší evropské ligy k Inside Games přidá také Extatus. Postup obou týmů krásně podtrhuje fakt, že se v Česku a na Slovensku opravdu rodí PUBG hráči evropských kvalit. Byl to totiž právě Odstrelovac, který se umístil mezi první pěticí hráčů s nejvyšším uděleným poškozením, nejvyšším počtem "knocknutí" a nejvíce udělenými headshoty.

Druhá nejvyšší evropská PUBG liga přivítá dva české týmy

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama