V Dragon Age: The Veilguard budete moci navázat romantický vztah s překvapivou postavou
i Zdroj: BioWare
Gaming DA: The Veilguard Článek V Dragon Age: The Veilguard budete moci navázat romantický vztah s překvapivou postavou

V Dragon Age: The Veilguard budete moci navázat romantický vztah s překvapivou postavou

Josef Ventrča

Josef Ventrča

Pro fanoušky série Dragon Age se nejspíš chystá překvapení. Herečka, která propůjčila hlas hlavní postavě v chystaném RPG The Veilguard, měla prozradit, se kterou postavou bude možné navázat romantický vztah.

Reklama

Herečka Erika Išiová, která patří mezi dabéry hlavní postavy Rooka v Dragon Age: The Veilguard, prozradila překvapující možnost romance. Navázat milostný vztah totiž bude možné s Varricem. Pro fanoušky byl oblíbenou postavou v Dragon Age 2 a Inquisition, ačkoliv zde měl spíš roli mentora.

BioWare odhalil dabéry Dragon Age: The Veilguard
i Zdroj: BioWare

BioWare odhalil dabéry Dragon Age: The Veilguard

Postavy v chystaném RPG Dragon Age: The Veilguard budou nadabované známými herci. BioWare prozradil, kdo měl jakého hrdinu…

Podle serveru Game Rant se zatím jedná o nepotvrzenou informaci o vývojářů, herečka ale může být věrohodným zdrojem, který má přehled o možnostech románků v chystaném RPG od BioWare.

Způsob prozrazení byl ale zvláštní. Herečka během Comic-Conu v americkém San Diegu totiž políbila každou postavu, se kterou bude možná romance ve hře, vyobrazenou na plakátu. Novináři však dodali, že Išiová dala pusu i obrazu kostlivce Manfreda, se kterým pravděpodobně romantický vztah nebude možný. Je tedy otázkou, jak to s Varricem bude doopravdy.

Jisté ale je, že Dragon Age: The Veilguard bude mít ohromný scénář, který ovlivní i hráčova rozhodnutí. Prozradili to samotní vývojáři, kteří upřesnili, že hra má mít přes 140 tisíc dialogových řádků, čímž předchozí díl Inquisition překoná o zhruba 52 tisíc řádků. Tehdy byla herní doba titulu zhruba sto hodin, nyní tedy lze očekávat ještě delší variantu.

V nedávném rozhovoru režisér hry John Elper také vysvětlil, že hra nebude mít kanonický stav světa. Hráči budou při spuštění nového dobrodružství dotázáni, jaké volby z předchozích titulů si chtějí vybrat.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama