Dr. Disrespect stále nesmí na Twitch, jeho přítomnost zapříčinila další ban
Gaming Článek Dr. Disrespect stále nesmí na Twitch, jeho přítomnost zapříčinila další ban

Dr. Disrespect stále nesmí na Twitch, jeho přítomnost zapříčinila další ban

David Jiránek

David Jiránek

25. 3. 2022 15:25

Právnické záležitosti byly přitom dávno srovnány.

Reklama

Od banu známého streamera Dr. Disrespecta uběhly už skoro dva roky. Od té doby se oblíbený bavič přesunul na Youtube a s fialovou platformou probíhaly právnické rozepře. Jak před pár dny vyšlo najevo soudní tahanice byly vyřešeny.

Dr. Disrespect 10. března oznámil, že všechny soudní spory s Twitchem byly vyřešeny. Žádná ze stran nepřiznala jakoukoliv chybu. Streamer ovšem jedním dechem dodává, že se na Twitch nevrátí.

Ačkoliv bylo jednání mezi streamerem a platformou podle všeho ukončeno, Dr. Disrespect není na Twitchi ani v nejmenším vítaný. Jak ukazuje případ šachového profesionála Hikaru Nakamury, i krátká přítomnost obličeje s rudými brýlemi a vestou představuje velký problém a důvod k banu.

Hikaru pouštěl u sebe na Twitch kanále ukázku ze hry mezi Dr. Disrespectem a Dr. Lupem. Následně obdržel ban na 3 dny. To vše i poté, co Dr. Disrespect sdílel informaci o ukončení sporů mezi jeho osobou a Twitchem.

Prakticky se tedy nic nezměnilo. Dr. Disrespect stále není na Twitchi vítán, a to včetně jakékoliv zmínky, zároveň neznáme přesný důvod jeho banu. Stále tak jde o největší tajemství Twitche.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama