Dorazí m0NESY? Nikdo neví - ani den před turnajem
i Zdroj: Rostislav Douša, Grunex
Esport CS 2 Článek Dorazí m0NESY? Nikdo neví - ani den před turnajem

Dorazí m0NESY? Nikdo neví - ani den před turnajem

Michael Douša

Michael Douša

11. 6. 2024 21:20

G2 jsou opět v pěkné šlamastyce. Zatímco napoprvé jim chyběl kapitán Rasmus "HooXi" Nielsen a vyhráli se záskokem celé IEM Dallas, tentokrát jim hrozí větší problém.

Reklama

Ilja “m0NESY” Osipov je ultimátní hvězda mezinárodní sestavy G2, kde září ještě jasněji než kandidát na nejlepšího hráče všech dob, Nikola “NiKo” Kovač. Když se tedy objevily zvěsti, že kvůli problémům s vízy nejspíš nedorazí, začala se nad G2 stahovat temná mračna. 

Dnes ale m0NESY na sociálních sítích naznačil, že dorazí, tedy že kouč Wiktor “TaZ” Wojtas na server nakonec možná ani nenastoupí. Jenže ani to prý není podle hráče Nemanji “huNter” Kovače, tedy m0NESYho týmového kolegy, vůbec jisté. 

“Je to složité, pořád má problém s vízy. To je sice na cestě, ale nevíme, jestli dorazí včas, protože musí odcestovat do Amsterdamu a tam mu má vízum přijít,” vysvětlil pro HLTV huNter. “Není tak jisté, že to stihne, ale i pokud přijede hodinu, dvě před zápasem, budeme se moct soustředit akorát na to,” řekl bosenský rifler v odpovědi na otázku, jaká očekávání od turnaje mají.

Je tak možné, že se nakonec TaZ  opravdu na server proti Spirit podívá. Kdo by  však měl porazit Danila “donk” Kryškovce lépe, než člověk, který byl u prvního i zatím posledního Intel Extreme Masters vítězství?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama